Sonoma'da güncelleme alabilmek için

egeden

APPRENTICE
11 Eki 2022
27
25
71
Benim gibi eski smbios kimliğini sonoma da kullanabilmek için boot-arg satırına -no_compat_check eklediyseniz hiç bir şekilde güncelleme alamazsınız.
Bu sorunu şöyle atlıyoruz:
1. RestrictEvents.kext ekliyoruz.
2. boot-arg satırına revpatch=sbvmm ekliyoruz.
ve güncelleme almaya devam ediyoruz.
Az önce yaptım ve skylake sistemimde 14.1.1 güncellemesi yaptım.

BootLoader
Opencore 9.5
Laptop Modeli
Sonoma
Anakart Modeli
MSI Z170A Tomahawk AC
İşlemci Modeli
intel Core i5 6500
Grafik Kartı
Radeon RX 570
Ağ Aygıtları
Realtek 8118
Disk ve RAM
250GB M.2 & 640GB Sata HDD, (2x16) 32 GB DDR4 3200Mhz

metehan66

JEDI
13 Ocak 2017
351
54
301
Bunların üzerine ek olarak ayrıca csrutil disable ve clean Nvram yapılması gerek. Ben bütün bu dedikleriniz, uygulanmış olduğu halde güncellemeleri 400 mb civarında alıyordum. Haliyle güncelleme gerçekleşmiyordu. Bu dediklerinize ek olarak diğerlerini yapınca 12 gb civarında güncelleme alarak işlemi gerçekleştirmeye başladım. saygılarımla....
Bunların üzerine ek olarak ayrıca csrutil disable ve clean Nvram yapılması gerek. Ben bütün bu dedikleriniz, uygulanmış olduğu halde güncellemeleri 400 mb civarında alıyordum. Haliyle güncelleme gerçekleşmiyordu. Bu dediklerinize ek olarak diğerlerini yapınca 12 gb civarında güncelleme alarak işlemi gerçekleştirmeye başladım. saygılarımla....
Özür dlerim hataen disable yazmışım, enable olacak

Son düzenleme: