Clover boot ekranında F4 tuşuna basmama rağmen(FN+F4'de denedim) 'Origin' içinde ki SSDT dosya sayım az. Bunun nedeni ne olabilir acaba ? Ekran görüntüsü için :
Rehberi okumustum, sadece onu denemeden once bu normal bir sey mi diye sorayim dedim, rehberde 12 tane SSDT oldugu icin. Tamamdir tesekkur ederim, o yolu deneyecem artik.
Donanım bilgilerini bilmiyorum zira o kadar ısrarla yeni konu açılırken donanım bilgisi seçeneği olmasına rağmen kullanılmıyor. Ancak aldığın sonuç normal olabilir. Ubuntu ile sadece emin olmak için kullanmanı tavsiye ettim.
Donanım bilgilerini bilmiyorum zira o kadar ısrarla yeni konu açılırken donanım bilgisi seçeneği olmasına rağmen kullanılmıyor. Ancak aldığın sonuç normal olabilir. Ubuntu ile sadece emin olmak için kullanmanı tavsiye ettim.
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.