ÇÖZÜLDÜ SSDT patch compile error

asd.u

JEDI
16 Nis 2017
269
19
221
34
Merhabalar,

Asus x550ln high Sierra clover dan f4 ile cikartip reft.txt ile sokup sirayla patchleme islemi yaparken 9. sonuncu ssdt dosyasinda assagidaki yamalari yaptiktan sonra su hatayi aliyorum. assagidaki islemler disinda herhangi bir islem yapilmamistir. @ismozy

DSDT için,

• "Fix PARSEOP_ZERO Error" (be sure to uncommment the "more agressive" patches)
  • "Fix ADBG Error"
  • "Rename _DSM methods to XDSM"
  • "IRQ Fix"
  • "SMBUS Fix"
  • "OS Check Fix (Windows 8)"
  • "Add IMEI"
  • "Mutex objects with non-zero a SyncLevel"
  • "RTC Fix"
  • "Fix _WAK Arg0 v2"
  • "Fix _WAK IAOE"
  • "Rename GFX0 to IGPU"
  • "Rename B0D3 to HDAU"
  • "ASUS N55SL/VivoBook"
  • "USB3 _PRW 0x6D (instant wake)"

SSDT için, sirayla her ssdt dosyasina

• "Rename B0D3 to HDAU"
  • "Rename GFX0 to IGPU"
  • clean up fix errors/ssdt( saddle 9.ssdt ye PARSEOP_NAMESEG hatasi alindigi icin yapildi)
Q_t0TdJGOm9JP2L44VAebvGFuqoKnO8a.png

problemleri cozdum ilk hata icin
  • "Rename _DSM methods to XDSM" ve clean up fix errors/ssdt ayni anda yapilmasina gerek yokmus sadece clean up fix errors yapilmasi yeterliymis ikinci hata icin ilgili satir guvenle silinebilir
Move install from External to Internal without touching windows on internal | Page 8 | tonymacx86.com
How to fix this error “Invalid type (Target is [Package], Source must be a package also)” | tonymacx86.com

SSDT için, sirayla her ssdt dosyasina

• "Rename B0D3 to HDAU"
  • "Rename GFX0 to IGPU"
  • clean up fix errors/ssdt( saddle 9.ssdt ye PARSEOP_NAMESEG hatasi alindigi icin yapildi)
sadece bu alintiladigim patchler yapilinca 2.ekran karti kapatilmis oluyor mu acaba

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,797
7,586
4,401
Sistem i başlattığında Bu Mac Hakkında / Sistem Raporu / Grafik içinde sadece dahili GPU'nu görüyorsan olmuş demektir.

BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet
Disk ve RAM
500GB NVMe & 32 GB DDR4

asd.u

JEDI
16 Nis 2017
269
19
221
34
Sistem i başlattığında Bu Mac Hakkında / Sistem Raporu / Grafik içinde sadece dahili GPU'nu görüyorsan olmuş demektir.
Hocam sierra kurup high sierra dan export ettigim dtds ve ssdt dosyalarini sierra da patchledim bu konudaki listeden sirayla patchleri yaptim ama high sierrayi bu dtds ve ssdt ler ile kurarken yine 2.ekran karti icin cikan hata cikti system run 0 second gibi birsey yani kapanmamis 2.ekran karti sanirim dtds ile. Muhtemelen gsprodaslo nickli arkadas sierra icin patchledigi dosyalarda baska islemler de yapmis.

Hocam sierra kurup high sierra dan export ettigim dtds ve ssdt dosyalarini sierra da patchledim bu konudaki listeden sirayla patchleri yaptim ama high sierrayi bu dtds ve ssdt ler ile kurarken yine 2.ekran karti icin cikan hata cikti system run 0 second gibi birsey yani kapanmamis 2.ekran karti sanirim dtds ile. Muhtemelen gsprodaslo nickli arkadas sierra icin patchledigi dosyalarda baska islemler de yapmis.
bu arada windows uzerinden sanala kurmadan ssdt patch yapabilir miyim?