Win10 da Xcode kullanmak amacıyla Vmware sanal bilgisayarda Sierra kullanıyorum. Şimdi windows kaldırım sadece MacOsx kullanmak istiyorum. Sormak istediğim sisteme uygun stabil MacOs hangisini tavsiye edersiniz. Ama mutlaka Xcode 9 çalışmalı ve Xcode usbden iphone görmelidir. Usblerin hepsi 3.0 dır. Sanala kurduğumda 2.0 yapmazsam çalışmıyordu normalde de böyle sorun olur mu?
[TBODY]
[/TBODY]
[TBODY]
[/TBODY]
[TBODY]
[/TBODY]
İşlemci | tür : Intel® Turbo Boost Technology 2.0 destekli 3. nesil Intel® Core™ i5-3230M İşlemci saat hızı : 2,60 / 3,20 Turbo GHz Ön Veri Yolu : 1600 MHz 3. seviye önbellek : 3 MB |
Ekran bağdaştırıcısı | tür : CUDA™ Teknolojisini ve NVIDIA® Optimus™ Teknolojisini destekleyen NVIDIA® GeForce® GT 630M bellek kapasitesi : 2.048 MB ayrılmış VRAM. Kullanılabilir grafik belleği, TurboCache™ teknolojisi ile sistem belleği kullanılarak genişletilebilir: NVIDIA denetim panelinde gösterildiği gibi yüklü 6 GB sistem belleği ile en fazla 4.095 MB (önceden yüklenmiş 64 bit işletim sistemiyle birlikte). bellek türü : DDR3 Video RAM (sırasıyla Video RAM ve sistem belleği birleştirilmiş) bağlı veri yolu : PCI Express® |
Kablosuz iletişim | Üretici : Realtek Kablosuz Teknoloji : Bluetooth® 4.0 + LE Sürüm : 4.0 + LE Uyumluluk : Wi-Fi® Ağ Desteği : 802.11b/g/n Üretici : Realtek Kablosuz Teknoloji : Kablosuz LAN Sürüm : RTL8723AE |
Kablolu iletişim | topoloji : Gigabit Ethernet LAN hız : 10BASE-T/100BASE-TX/1000BASE-T |
Ses sistemi | üretici : SRS Premium Sound 3D™ destekleyen Realtek (ALC280Q-GR) desteklenen ses biçimi : 24 bit stereo hoparlörler : Slip Stream Teknolojisiyle desteklenen dahili Harman Kardon® stereo hoparlörler |
- Laptop Modeli
- Asus K556UQ
- Anakart Modeli
- Asus VivoBook X556UQK
- İşlemci Modeli
- Intel Core i5-7200U
- Grafik Kartı
- nVIDIA GeForce 940MX
- Ses Kartı Modeli
- Intel Kaby Lake HDMI @ Intel Sunrise Point-LP PCH - High Definition Audio Controller [C1]
- Ağ Aygıtları
- Qualcomm Atheros AR956x Wireless Network Adapter
- Disk ve RAM
- 120GB SSD & 12GB DDR4