Su an sistemim bigsur ama güncelleme kisminda sequiaro var güncelleme yapabilirmiyim technopat in videosunu izledim opencore Ventura ya guncellemisti bilgisayar Lenovo g50-70 tskler
Mutlaka bir üst sürüm istiyorsanız Monterey'e güncelleyebilirsiniz.
Bu arada OCLP kullanmaktan çekinmeyin. Bir SSD varsa stabil bir sistem olur. Ben HP Pavilion HD4000 ile Sequoia 15.1.1 kullanıyorum.
Üstelik Wifi Atheros AR9285 de çalışıyor.
Su an sistemim bigsur ama güncelleme kisminda sequiaro var güncelleme yapabilirmiyim technopat in videosunu izledim opencore Ventura ya guncellemisti bilgisayar Lenovo g50-70 tskler
Aynı durum benim için de geçerli N56VZ Laptop var arkadaşların yardımıyla BigSur kurdum Macbook Pro 15.1 görünüyor. Bende de güncelleme görünüyor. Güncellemeye tıklasam günceller mi veya bir sorun olur mu?
Mutlaka bir üst sürüm istiyorsanız Monterey'e güncelleyebilirsiniz.
Bu arada OCLP kullanmaktan çekinmeyin. Bir SSD varsa stabil bir sistem olur. Ben HP Pavilion HD4000 ile Sequoia 15.1.1 kullanıyorum.
Üstelik Wifi Atheros AR9285 de çalışıyor.
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.