Çalışmıyor derken? Biraz daha açar mısın?Night shift çalışmıyor
Display panelinde night shift gözüküyor ama açmayı denediğimde işe yaramıyor. Önceki kartımda (650Ti) işe yaramıştı.Çalışmıyor derken? Biraz daha açar mısın?
Malesef sorun devam ediyor, dediğim gibi mouse cursorun etrafındaki beyaz sarıya dönüşüyor, ekran dönüşmüyorAyarların aşağıdaki gibi olsun.
Ekli dosyayı görüntüle 1309
Olabililir. Ancak buna da şükür değil mi? En azından artık kart çalışıyor. Yakında bir fix çıkar.Bug olabilir
AynenOlabililir. Ancak buna da şükür değil mi? En azından artık kart çalışıyor.
Nvidia 10 serisi grafik kartlarını destekliyor, bundan önceki sürümler desteklemiyordu.bu sürücü ne işe yarıyor dğer web driverdan farkı ne bi açıklasanız ?
GTX 780 için Zaten Web Driver kurmalısın;gtx 780 için taviye edilirmi? birde web driverin kendi driverinden artısı ne olabilir?
Bilgisayarın yerini değiştirdim o kadar, evet nvidia web komutunu kullanıyorum.Neden bu hatayı almaya başladın? Herhangi bir değişiklik mi yapmak istedin? Nvidia_web komutunu kullanıyor musun?
Geç cevap verdiğim için özür dilerimMonitör bağlantısı hangi portta? Port bğlantısını söküp tekrar takıp bir dener misin? Ek olarak şu iki kexti EFI / CLOVER / Kexts / Others içine koyup dene;
iMac 15,1 ya da iMac 17,1 ile dener misin?Malesef bu kext iMac(14,2) veya iMac (14,1) ile uyumlu değil hocam ve daha önce denemiştim
Malesef, herhangi bir sorun yaşamadığımdan dolayı deneyemeceğim, sizi temin ederim herhangi bir ters durum oluştuğunuzda ilk olarak sizin dediklerinizi yapacağım :angel:iMac 15,1 ya da iMac 17,1 ile dener misin?
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.