Tenda W311M wifi çalışmıyor

iksmtr

APPRENTICE
21 Ocak 2018
20
2
21
Sistem:
G41 p33 combo anakart
GTX 650 ti boost ekran kartı
Tenda311M modelli wifi adaptörü

Bu wifi adaptörü ile internete bağlanamıyorum yardımcı olur musunuz?

-Saatin yanında sürücü yok diye bir ibare var
-Başarılı bir sierra kurulumu yaptım ekrankartı vs çalışıyor ama bir türlü çalıştıramadım wifiyi
-Sistem raporunda usbde adaptörü görüyorum

Saatin yanında wifi işareti yok

Denediklerim.
1-Tendanın sitesinden mac driveri indirdim
2-farklı kext denedim RT2870USBWirelessDriver.kext
3-config ayarlarımı kontrol ettim.
4-wifi işaretini getirmek için iki program yükledim WirelessUtility vb onlar geliyor ama çalışmıyor.
Ayrıca ayarlar kısmından ağa girince orda herhangi birşey yok
Durum hakkında resimler arkadaşlar yardımcı olacak yok mu ya
not ÇÖZÜLDÜ - Tenda Wi-Fi Adaptör Sürücü Sorunu - osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu burdaki adımlarıda denedim sonuç aynı

Son düzenleme:
BootLoader
Opencore
Laptop Modeli
ASUS X556U
Anakart Modeli
X556U
İşlemci Modeli
i5-6200U
Grafik Kartı
Intel® HD Graphics 520
Disk ve RAM
256 SSD

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,802
7,589
4,401
Burada ki dosyaları kullandın mı? Sadece kext değil, bearextender uygulamasının da kullanılması gerekli.
[SUCCESS] Tenda W311U+ WIFI USB Adapter (RT2870/RT3070 chipset) for El Capitan | tonymacx86.com

BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet
Disk ve RAM
500GB NVMe & 32 GB DDR4

iksmtr

APPRENTICE
21 Ocak 2018
20
2
21
Burada ki dosyaları kullandın mı? Sadece kext değil, bearextender uygulamasının da kullanılması gerekli.
[SUCCESS] Tenda W311U+ WIFI USB Adapter (RT2870/RT3070 chipset) for El Capitan | tonymacx86.com
[SUCCESS] Tenda W311U+ WIFI USB Adapter (RT2870/RT3070 chipset) for El Capitan burayı ayrıntılı olarak 3 4 kere denedim :( olmadı

acaba desteklemiyor mu sierra w311m yi

BootLoader
Opencore
Laptop Modeli
ASUS X556U
Anakart Modeli
X556U
İşlemci Modeli
i5-6200U
Grafik Kartı
Intel® HD Graphics 520
Disk ve RAM
256 SSD

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,802
7,589
4,401
Buradaki konuda önceki mesajımda paylaştığım kextler ile Sierra üzerinde tanıtılmış. Ancak burada mesela şu olabilir. Senin kullandığın sürüm aynı yonga setini mi kullanıyor? Ya da kurulum adımlarını doğru yapıyor musun? Zira bearextander 5i4 sürümünün ilk önce kurulması kextin doğru dizinde olması, ve kext kurulumundan sonra Rebuild cache yapılması ve sonra bearextented uygulaması ile Wi-Fi aktif etmeyi denemek gerekli.

BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Disk ve RAM
500GB NVMe & 32 GB DDR4

iksmtr

APPRENTICE
21 Ocak 2018
20
2
21
Buradaki konuda önceki mesajımda paylaştığım kextler ile Sierra üzerinde tanıtılmış. Ancak burada mesela şu olabilir. Senin kullandığın sürüm aynı yonga setini mi kullanıyor? Ya da kurulum adımlarını doğru yapıyor musun? Zira bearextander 5i4 sürümünün ilk önce kurulması kextin doğru dizinde olması, ve kext kurulumundan sonra Rebuild cache yapılması ve sonra bearextented uygulaması ile Wi-Fi aktif etmeyi denemek gerekli.
1 kurulum adımlarım dogru oldugunu düşünüyorum wifi hariç herşey çalışıyor, usbsiz boot, ekrankartı vs.
2 Senin kullandığın sürüm aynı yonga setini mi kullanıyor? bunu tam olarak anlamadım
3 kextlerin oldugu klasöre mi kuruyorum diye kontrol ediyorum dogru yere kuran easykext proyu kullanıyorum
4 easykext pro rebuild cache yapıyor loglarda görüyorum
5 bearextander ilk önce kuruyorum sonra kexti tersinide denedim.
6 ama hangi wifi uygulamasını indirsem bir arayüz göremiyorum saatin yanına işaret geliyor ama açılmıyor hiçbiri

not : Vietnam tool ile bütün network ve ethernet kextlerini yükledim kablolu internet geldi o yoktu

BootLoader
Opencore
Laptop Modeli
ASUS X556U
Anakart Modeli
X556U
İşlemci Modeli
i5-6200U
Grafik Kartı
Intel® HD Graphics 520
Disk ve RAM
256 SSD

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,802
7,589
4,401
Senin kullandığın sürüm aynı yonga setini mi kullanıyor? bunu tam olarak anlamadım
Bazen donanımlar aynı model ismi kullanır ancak yonga setleri ülkelere göre farklılık gösterebilir. BU yüzden bunu kontrol etmeni istedim.
6 ama hangi wifi uygulamasını indirsem bir arayüz göremiyorum saatin yanına işaret geliyor ama açılmıyor hiçbiri
Bearextanter açılmıyor mu? Zira bu uygulama üzerinden Wİ-Fi tanıtılması gerekmekte.
Kurulum adımları şu şekilde işlenmiş
BearExtender 5.4 kur
Sistemi yeniden başlatmadan RT2870USBWirelessDriver.kext S / L / E içine kur ve ardından yeniden başlat.

BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Disk ve RAM
500GB NVMe & 32 GB DDR4

iksmtr

APPRENTICE
21 Ocak 2018
20
2
21
Bazen donanımlar aynı model ismi kullanır ancak yonga setleri ülkelere göre farklılık gösterebilir. BU yüzden bunu kontrol etmeni istedim.

Bearextanter açılmıyor mu? Zira bu uygulama üzerinden Wİ-Fi tanıtılması gerekmekte.
Kurulum adımları şu şekilde işlenmiş
BearExtender 5.4 kur
Sistemi yeniden başlatmadan RT2870USBWirelessDriver.kext S / L / E içine kur ve ardından yeniden başlat.
hocam valla denemediğim şey kalmadı

sistemi sildim win10 kuruyorum teşekkürler yardımcı olmaya çalıştığın için

BootLoader
Opencore
Laptop Modeli
ASUS X556U
Anakart Modeli
X556U
İşlemci Modeli
i5-6200U
Grafik Kartı
Intel® HD Graphics 520