Terfi üye başlık sistemi

Sin0w

JEDI
MODERATOR
DENEYİMLİ ÜYE
19 Eki 2016
577
187
251
Merhaba sevgili arkadaşlar;

Sizlerin sayesinde forumuz her geçen gün kullanıcı sayısı ve konuları ile daha güzel yerlere varıyor ve artık o kadar çok konu gelmeye başladı ki, bazen yetişemiyoruz. OSXINFO duyurulmasın da sizlerin de katkı payı olduğunu unutmadık elbet.

Bizler de forumuzu daha çok geliştirip daha işlevsel hale getirmek ve kullanıcıların bir birlerine, hem foruma katkı bazın dan hemde yardımlaşma açısın dan, bunun yanın da geliştirmesine ve gelişmesine katkı sağlamak amacı ile bir sistemi aktif etmek istiyoruz.

Kullanıcı rütbe sistemi ile, mesaj sayınıza ve beğeni puanına göre ileri seviye bir kullanıcı olarak;

• Kendi mesajlarınızı düzenleme
  • Kendi konunuzu düzenleme
  • Kısıtlı kullanımların açılması(Özel mesaj gibi)
  • Üyelik ismi değiştirme
  • Üye uyarısı verme

Ve bunlara benzer farklı sistem yetkilerini açmak istiyoruz. İleri seviye kullanıcı yetkisi ise, artık bir Moderatör olma ve hakkına layık olarak görülecektir.

Sizlerin de bu konuda hem görüşlerinizi ve hemde fikirlerinizi almak istiyoruz.

Fikir beyanı için, kullanıcı başlık sıralaması Hackintosh ve ya OSXINFO tagı altın da devam edilmesi lazım. Buna örnek olarak, "Bilinen üye", Hackintosh uzmanı gibi ve sizlerin de aklına gelen fikirleri almak istiyoruz.

Moderatörün son düzenlenenleri:
BootLoader
OLD Clover// New OpenCore
Laptop Modeli
Deskopt
Anakart Modeli
OLD Msi Z97 Gaming 3// NEW PRO B660M-A
İşlemci Modeli
OLD İ5- Intel 4690K// NEW 12600K
Grafik Kartı
Nvidia GTX970 4 GB
Ses Kartı Modeli
Realtek
Ağ Aygıtları
OLD Killer e2200//NEW REALTEK AC1200
Disk ve RAM
OLD 8 GB RAM 1600 MHZ /NEW 32 GB 3200/ 1 TB HDD // SAMSUNG EVO 120 GB// KINGSTON 120 V3

baris_karaer

MASTER JEDI
MODERATOR
DENEYİMLİ ÜYE
18 Nis 2017
1,741
671
1,351
@osxinfo
Tesadüfen bu başlığı yeni farkettim ve nacizane fikirlerimi temel prensibleri baz alarak şöyle bir örnek ile belirteyim;
  • Forumumuzu daha çok geliştirip daha işlevsel hale getirmek ve gelişimine katkı sağlamak icin altta bulunan 3 ana maddeyi göz önünde bulundurabiliriz. Bunlar;
  1. Kendi mesajlarımızı düzenleme
  2. Kendi konularımızı düzenleme
  3. Üye uyarısı verme
Daha önce uzun vadede moderatörlük yapmış biri olarak, moderatör olmak gibi bir düşüncem yok çünkü Hackintosh konusunda henüz yeterli bir bilgi & birikimim bulunmamaktadır.

Çok aktif olamasam da, hem yardım edebiliyorum, hem de yardım istiyorum. Hatta tıkandığım yerlerde montezuma'yı etiketliyorum

Ayrıca; @montezuma gibi çok değerli insanların bulunduğu platformlarda, bizler sadece bir öğretmenin bir öğrenciyi bilgilendirdiği kadar yardımcı olabiliriz :)

Not: "JEDİ" pek sevemedim, alternatif olarak "Müdür" veya "Rütbeli" sıfatlar daha mı güzel olurdu sanki? :)

BootLoader
OpenCore 0.8.6
Laptop Modeli
Lenovo Thinkpad L440
Anakart Modeli
Gigabyte P43-ES3G
İşlemci Modeli
Intel® Xeon™ X5450
Grafik Kartı
Zotac GTX650 2GB (GK107)
Ses Kartı Modeli
Realtek ALC888
Ağ Aygıtları
BCM94352Z
Disk ve RAM
8GB DDR2 1066MHz

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,798
7,585
4,401
  • Kendi mesajlarımızı düzenleme
  • Kendi konularımızı düzenleme
  • Üye uyarısı verme
Bunun bu şekilde ayarlı olmasının sebebi hem güvenlik, hem de suistimalleri önlemek. Dolayısıyla moderator ve yetkili kişiler haricinde üyelerin kendi mesajlarını ve konularını, mesaj ve konuyu açtıkları 10 dakika ile sınırlıdır. Bundan sonra konu düzenleme yetkisi yoktur. Ancak konuda belirtildiği üzere belli mesaja ulaşmış üye, harı verme haricinde bu ayrıcalıkları alacak.
Uyarı sistemi aktif ancak hala düzenleme yapıyoruz.
Çok aktif olamasam da, hem yardım edebiliyorum, hem de yardım istiyorum. Hatta tıkandığım yerlerde montezuma'yı etiketliyorum
Desteğin önemli.
Not: "JEDİ" pek sevemedim, alternatif olarak "Müdür" veya "Rütbeli" sıfatlar daha mı güzel olurdu sanki? :)
Müdür, rütbeli vs çok fazla klişe. Eğer bunlar haricinde daha iyi öneriler olursa elbette düşünürüz. Bu arada sen de JEDI olmuşsun gözümden kaçmadı. Zira JEDI olan çok az üye var. ;)

BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet