Merhaba Toshiba Z930 Notebooka Hackintosh kurmak istiyorum. Konuyu araştırırken sitenizi buldum.
Toshiba ile ilgili pek kaynak bulamadım. Bulduklarım hep eski modelleri içermekte. Başlangıç olarak ne tavsiye edersiniz acaba?
Sierra kurulumunu deneyebilirsin fakat hackintosh konusunda yeni isen, öncelikle rehberleri iyice anlayarak okuman ve kafanda pratik oluşturarak kuruluma geçmeni öneririm. İmzamda Sierra ile ilgili linkler mevcut..
Kurulumu yaptım imzanızdaki linkten config dosyası olarak IntelHD4000 1366x768 olanı kullandım sadece. Kurulum sonrası USB ile diskten boot ettikten sonra Apple logosu geliyor bu adımdan sonrasında siyah ekranda kalıyor. Bu adımda dikkat etmen gereken nedir acaba?
Edit : Config ayarlarından Inject Intel seçeneğini iptal edince geldi. Bu doğru bu hareket midir acaba?
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.