Değerli arkadaşlar,
Öncelikle kendimi tanıtarak başlamak istiyorum. Adım Hüseyin. Bir köy okulunda Türkçe Öğretmeni olarak görev yapıyorum. Uzun yıllardır Hackintosh kurulumu üzerine amatörce yol almaya çalışıyorum. Çok farklı sitelerde videolar izledim, konu başlıklarını araştırdım ancak daha önce herhangi bir foruma üye olmamıştım. Artık daha profesyonel bir yardım almam gerektiği inancındayım.
Öncelikle donanım özelliklerimden bahsedeyim:
Üretici & Model : Toshiba Satallite L500-1UU PSLS9E-01N00JTE
CPU : İntel Core i3 330M
Grafik Aygıtları : ATI Mobility Radeon HD 4500 Series
Ağ Aygıtları : Realtek RTL8187SE Wireless LAN PCIE Network Adapter
Disk ve Ram : 300 GB HDD & 4 GB DDR3 1067 MHz
Daha önce yaptığım denemelerde -config dosyasını düzenleyemediğim için- boot ettiğimde başlangıç ekranına gelmesi yaklaşık 45 dakikayı buluyor. Ayrıca bekleyip kurulumu gerçekleştirsem bile USB olmadan boot etmeyi başaramadım.
Yardımcı olursanız sevinirim.
Öncelikle kendimi tanıtarak başlamak istiyorum. Adım Hüseyin. Bir köy okulunda Türkçe Öğretmeni olarak görev yapıyorum. Uzun yıllardır Hackintosh kurulumu üzerine amatörce yol almaya çalışıyorum. Çok farklı sitelerde videolar izledim, konu başlıklarını araştırdım ancak daha önce herhangi bir foruma üye olmamıştım. Artık daha profesyonel bir yardım almam gerektiği inancındayım.
Öncelikle donanım özelliklerimden bahsedeyim:
Üretici & Model : Toshiba Satallite L500-1UU PSLS9E-01N00JTE
CPU : İntel Core i3 330M
Grafik Aygıtları : ATI Mobility Radeon HD 4500 Series
Ağ Aygıtları : Realtek RTL8187SE Wireless LAN PCIE Network Adapter
Disk ve Ram : 300 GB HDD & 4 GB DDR3 1067 MHz
Daha önce yaptığım denemelerde -config dosyasını düzenleyemediğim için- boot ettiğimde başlangıç ekranına gelmesi yaklaşık 45 dakikayı buluyor. Ayrıca bekleyip kurulumu gerçekleştirsem bile USB olmadan boot etmeyi başaramadım.
Yardımcı olursanız sevinirim.