Merhaba, Toshiba Satellite P855-34N bilgisayarıma sierra kurmak istedim, biosu ayarladım. usb'den kurulumu yaptırdım. yeniden başlattığımda. Siyah üzeri beyaz nokta ve cizgili ekran geldi. Forumu okuyunca düşük versiyonlarda sorun olmaz yazıları vardı bende El capitan indirip onunla aynı seviyeye geldim bu seferde siyah bir ekran geldi, Yol gösterebilir iseniz memnun olurum. Saygılar.
[TBODY]
[/TBODY]
İşlemci | tür : Intel® Turbo Boost Technology 2.0 destekli 3. nesil Intel® Core™ i7-3630QM İşlemci saat hızı : 2,40 / 3,40 Turbo GHz 3. seviye önbellek : 6 MB |
Sistem belleği | 16,384 MB teknoloji : DDR3 RAM (1.600 MHz) |
Sabit disk | kapasite : 750 GB sürücü dönüşü : 5,400 rpm |
Ekran | boyut : 39,6 cm (15,6”) tür : 16:9 en boy oranıyla ve LED arka ışıklandırmasıyla Toshiba TruBrite® HD TFT Yüksek Parlaklıkta ekran dahili çözünürlük : 1.366 x 768 |
Ekran bağdaştırıcısı | tür : CUDA™ Teknolojisine ve NVIDIA® Optimus™ Teknolojisine sahip NVIDIA® GeForce® GT 640M bellek kapasitesi : 2.048 MB ayrılmış VRAM. Kullanılabilir grafik belleği, TurboCache™ teknolojisi ile sistem belleği kullanılarak genişletilebilir: NVIDIA denetim panelinde gösterildiği gibi yüklü 4 GB sistem belleği ile en fazla 3.822 MB (önceden yüklenmiş 64 bit işletim sistemiyle birlikte). bellek türü : DDR3 Video RAM (sırasıyla Video RAM ve sistem belleği birleştirilmiş) bağlı veri yolu : PCI Express® |
Dahili görüntü modları | Aşağıdaki dahili video modları desteklenir : çözünürlük : 1.366 x 768 |