ÇÖZÜLDÜ TOSHIBA SATELLITE S70-A Kurulum Sorunu

syntaxturk

APPRENTICE
18 Şub 2018
39
1
0
33
Hocam herşeyi baştan indirdim rehberde anlatmış olduğunuz kriterleri harfiyen uyguladım Boot mac os from HS13 seçeneğini seçiyorum direk yükleme ekranı çıkıyor sonlara doğru çok bekleme yapiyor.
WGD8VMP4FAMEgRTt-m_efEUF2YSf8ZYY.jpeg

WGD8VMP4FAMEgRTt-m_efEUF2YSf8ZYY.jpeg

syntaxturk

APPRENTICE
18 Şub 2018
39
1
0
33
Hocam şuan denedim sonucu sizler ile paylaşacağım.
Yükleme ekranındayım şuan.
Ayrıca kafama takılan bir soru var.
Options menüsü neden boş acaba diğerinde bir çok kod ve yazı vardı. Teşekkürler. :)

dangerous

PADAVAN
21 Ocak 2018
178
53
0
34
options boş olmaması gerekiyor paylaştığın ikinci resimde options bölümü görünüyor

syntaxturk

APPRENTICE
18 Şub 2018
39
1
0
33
Hocam olmuyor yine aynı şekilde reset atıyor.
Bir önce ki High Sierra imajında ki Clover Options menü'de değişik kod dizilimleri vs. vardı bunda gözükmüyor.
Bu sürüm diğerlerine nazaran daha değişik sanırım bu ondan kaynaklanıyor olabilir mi?
İstanbulda yaşayan profesyonel birisini bulabilsem süper olacak. :(

dangerous

PADAVAN
21 Ocak 2018
178
53
0
34
o yazıların değişmesi config dosyasıyla alakalı hangi imajı kullanıyorsun sana config dosyası göndereyim

• Like
Tepkiler: syntaxturk

syntaxturk

APPRENTICE
18 Şub 2018
39
1
0
33
10.13.3 kullanıyorum Config düzenle kısmından ses için girdi kodunu 3 veya 15 yapabilirsin.
Çok sağol ya

syntaxturk

APPRENTICE
18 Şub 2018
39
1
0
33
Sonunda sayenizde yapabildim hocam. Dil seçim ekranındayım ve rehber videodan devam ediyorum.
Allah razı olsun ya çok mutlu oldum şimdi. :)

Hocam Macos için ek disk alanı oluşturdum aynı HDD'de 314 GB fakat paragondan bölüntüyü oluştururken mac için olanı seçmiştim ama Disk İzlencesinde macos değilde NTFS olarak gözüküyor.

Umarım Windows'a dönüp tekrar bölüntü oluşturmam. :)

• Like
Tepkiler: dangerous

dangerous

PADAVAN
21 Ocak 2018
178
53
0
34
Sonunda sayenizde yapabildim hocam. Dil seçim ekranındayım ve rehber videodan devam ediyorum.
Allah razı olsun ya çok mutlu oldum şimdi. :)

Hocam Macos için ek disk alanı oluşturdum aynı HDD'de 314 GB fakat paragondan bölüntüyü oluştururken mac için olanı seçmiştim ama Disk İzlencesinde macos değilde NTFS olarak gözüküyor.
pragonla aplee hfs formatını seçtikten sonra yukarda apply vardı onu seçtin mi ?
birde sıkıntı olmayabilir 314 gb olarak ayırdığın diski disk izlencesindeyken macOS genişletilmiş günlük olarak silip devam et

• Like

dangerous

PADAVAN
21 Ocak 2018
178
53
0
34
Tam olarak nasıl yapacağım tarif edersen çok sevinirim.
Ekli dosyayı görüntüle 5622
olacağından tam emin değilim yüklerken hata verebilir. Ama dene yine olmazsa windowsa dönüp paragonla biçimlendirirsin.
şuan resimde diskin seçili yanlış disk seçme sakın. 314 gb olarak ayırdığını seç yukarda sil yazıyor ona tıkla sil dedikten sonra diske isim verip bi altaki kutucukta macOS genişletilmiş günlüklü olanı seç bi altında da seçenek çıkarsa gıud partion yazanı seç

• Like

syntaxturk

APPRENTICE
18 Şub 2018
39
1
0
33
Evet hata verdi, şuan Apple HFS olarak formatladım tekrar yapıyorum.

Apple HFS olarak bölüntü oluşturdum ve ilerledim kurulum başlarken GUID Bölüntü Haritası (GPT) blüntüleme düzeni gereklidir diyor.
Yüklenemedi. :/ :)

GPT bölüntüsü lazım dediğine göre benim diskim MBR sanırım.
Ne yapmam gerekiyor.

"AOEMEI Partition Assistant" ile GPT'ye dönüştürüyorum boş Apple HFS bölüntümü.
İnşallah olur.

Sonunda yapabildim disk görüntüsünün türünü değiştirdim gpt yaptım. Sonra Windows'un yanına kur olamayacağını belirtti sistemi yeniden başlatıp clover ve oradan boot ettim. Windows sürücüsünü disk izlencesinden sildim yani formatladım o şekilde Apple HFS olark ayarladığım 300 GB diske kurulum yapıyorum 7 dk falan kaldı bitmesine

dangerous

PADAVAN
21 Ocak 2018
178
53
0
34
Evet hata verdi, şuan Apple HFS olarak formatladım tekrar yapıyorum.

Apple HFS olarak bölüntü oluşturdum ve ilerledim kurulum başlarken GUID Bölüntü Haritası (GPT) blüntüleme düzeni gereklidir diyor.
Yüklenemedi. :/ :)

GPT bölüntüsü lazım dediğine göre benim diskim MBR sanırım.
Ne yapmam gerekiyor.

"AOEMEI Partition Assistant" ile GPT'ye dönüştürüyorum boş Apple HFS bölüntümü.
İnşallah olur.

Sonunda yapabildim disk görüntüsünün türünü değiştirdim gpt yaptım. Sonra Windows'un yanına kur olamayacağını belirtti sistemi yeniden başlatıp clover ve oradan boot ettim. Windows sürücüsünü disk izlencesinden sildim yani formatladım o şekilde Apple HFS olark ayarladığım 300 GB diske kurulum yapıyorum 7 dk falan kaldı bitmesine
Çözmüşsün sorunu

• Like

syntaxturk

APPRENTICE
18 Şub 2018
39
1
0
33
Evet şuan sistem çalışıyor, sizin ve diğer arkadaşların yardımı sayesinde çözdüm.
Dün AppleALC kext yükledim sistem açılmadı flash diski babamın bilgisayarına takarak sizin upload ettiğiniz clover.plist'i yükledim düzeldi.
Şimdi tekrar deneyeceğim, birde ekranda sorun var.
Osxinfo logosunda'ki gibi. FlashPlayer ile alakalı olabilir sanırım veya grafik kartı kexti.
-OdCO2H75WwBt_vDOnIstnZSHGegI0zC.png

AD Engelleyici Tespit Edildi

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.

AD Reklam Engelleyiciyi Devre Dışı Bıraktım    Hayır teşekkürler