Şöyle detaylandırayım I2C kextlerine sahibim mac osu ilk açtığım zaman masaüstünde belli bir süre kullanıyorum fakat daha sonralarında touchpad çalışmamaya başlıyor.
Şöyle detaylandırayım I2C kextlerine sahibim mac osu ilk açtığım zaman masaüstünde belli bir süre kullanıyorum fakat daha sonralarında touchpad çalışmamaya başlıyor.
Bu kullanışlı araç Hackintosh sisteminizde yüklü olan kextlerin güncel versiyonlarını bulur ve güncel kextleri indirir. Uygulamanın yetenekleri bununla sınırlı değil. Uygulama ayrıca Hackintosh sisteminiz için uygun olan kextleri de bir tıklama ile indirmenize olanak tanıyor. Programın...
Şöyle anlatayım size hocam ilk açılış oluyor bilgisiyarı kullanıyorum kullanımdayken bir anda duruyor ve çalışmıyor touchpad bilgisyarı açıp kapatınca düzeliyor uykuya sokunca düzelmiyor I2C için Kextler hackintoolda en son sürüm gözüküyordu
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.