Ücretli DSDT & SSDT Yamalama Yaptırabilir miyim?

asd.u

JEDI
16 Nis 2017
269
19
221
34
Merhaba arkadaslar forumda birkac konum var cihazim asus x550ln ozellikleri forumdaki konularimda mevcut Asus X550LN Sierra Kurulum Paketi (DSDT SSDT KEXTS) | osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu

kendim yapamiyorum cunku hem cok zaman ayiramiyorum hem de tuhaf bir sekilde bu mevzularda surekli biryerde hata yapiyorum birsey eksik oluyor konusunu attigim linkte gsprodaslo nickli hocam sierra icin yapmisti 4 4 luk calismisti o yuzden benzer cihazi olan ya da konudaki yapilanlari bilen biri yapabilirse iyi olur ucret icin de makul biseyler olursa tabi orijinal dtds dosyalarim konudaki linkte son mesajda mevcuttur ayrica benim cihazda windows run only for second hatasi aldigim icin o yamada yapilmadan sistem acilmayacaktir. ucret icin birsey yazmadim yapacak arkadas belirtirse daha iyi olur ogrenci isi biseyler anlasmak isterim .

tesekkurler.

baris_karaer

MASTER JEDI
MODERATOR
DENEYİMLİ ÜYE
18 Nis 2017
1,741
671
1,351
Windows tabanlı bir cihaza mac kurulumu, kimi zaman uğraş gerektirir. Öncelikle bu iş için zaman ayırmakla başlamalısın. Belirli rehberleri takip ederek ve Başarılı kurulumlardan yola çıkarak kurulumu tamamlayabilirsin

BootLoader
OpenCore 0.8.6
Laptop Modeli
Lenovo Thinkpad L440
Anakart Modeli
Gigabyte P43-ES3G
İşlemci Modeli
Intel® Xeon™ X5450
Grafik Kartı
Zotac GTX650 2GB (GK107)
Ses Kartı Modeli
Realtek ALC888
Ağ Aygıtları
BCM94352Z
Disk ve RAM
8GB DDR2 1066MHz

asd.u

JEDI
16 Nis 2017
269
19
221
34
Windows tabanlı bir cihaza mac kurulumu, kimi zaman uğraş gerektirir. Öncelikle bu iş için zaman ayırmakla başlamalısın. Belirli rehberleri takip ederek ve Başarılı kurulumlardan yola çıkarak kurulumu tamamlayabilirsin
hocam forumda biraz gezerseniz anlarsiniz zaten neden yazdigimi

baris_karaer

MASTER JEDI
MODERATOR
DENEYİMLİ ÜYE
18 Nis 2017
1,741
671
1,351
hocam forumda biraz gezerseniz anlarsiniz zaten neden yazdigimi
forumda gezinmek mi? Polemik yaratma gibi bir luksun yok ve burasi ucretli yardim edinme platformu degil.
Kurulum esnasinda yasadigin bir sorun varsa, konu acarak yardim isteyebilirsin

BootLoader
OpenCore 0.8.6
Laptop Modeli
Lenovo Thinkpad L440
Anakart Modeli
Gigabyte P43-ES3G
İşlemci Modeli
Intel® Xeon™ X5450
Grafik Kartı
Zotac GTX650 2GB (GK107)
Ses Kartı Modeli
Realtek ALC888
Ağ Aygıtları
BCM94352Z
Disk ve RAM
8GB DDR2 1066MHz

asd.u

JEDI
16 Nis 2017
269
19
221
34
forumda gezinmek mi? Polemik yaratma gibi bir luksun yok ve burasi ucretli yardim edinme platformu degil.
Kurulum esnasinda yasadigin bir sorun varsa, konu acarak yardim isteyebilirsin
arkadas ucretli yasak dedi duzenlemeyedigim icin boyle kaldi konu valla polemik yaratmak gibi bir luksu gectim amacim da yok da zaten de niye zoruna gitti anlamadim kendi isine bak lutfen kardesim surda insan gibi birsey yazdik sebepleriyle madem karsisin beni ilgilendirmez seni de ilgilendirmez lutfen zorla sorun cikarmaya calisma

baris_karaer

MASTER JEDI
MODERATOR
DENEYİMLİ ÜYE
18 Nis 2017
1,741
671
1,351
arkadas ucretli yasak dedi duzenlemeyedigim icin boyle kaldi konu valla polemik yaratmak gibi bir luksu gectim amacim da yok da zaten de niye zoruna gitti anlamadim kendi isine bak lutfen kardesim surda insan gibi birsey yazdik sebepleriyle madem karsisin beni ilgilendirmez seni de ilgilendirmez lutfen zorla sorun cikarmaya calisma
@montezuma konuyla ilgilenecektir

BootLoader
OpenCore 0.8.6
Laptop Modeli
Lenovo Thinkpad L440
Anakart Modeli
Gigabyte P43-ES3G
İşlemci Modeli
Intel® Xeon™ X5450
Grafik Kartı
Zotac GTX650 2GB (GK107)
Ses Kartı Modeli
Realtek ALC888
Ağ Aygıtları
BCM94352Z
Disk ve RAM
8GB DDR2 1066MHz

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,797
7,586
4,401
Rehberleri takip edeceksin, düzenleme yaparken aldığın hatalar olursa konu açıp soracaksın. Ve bu iş için zaman ayıracaksın. Tıpkı benim bu forumda yaptığım gibi. Kolay gelsin.

BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet