Merhaba,
Bugün rehberdeki gibi kurulumu gerçekleştirdim. 28. adımda macos e dönünce Clover Configurator de Windowsun efisini göremiyorum. Ne yapmam gerekiyor?
Merhaba,
Bugün rehberdeki gibi kurulumu gerçekleştirdim. 28. adımda macos e dönünce Clover Configurator de Windowsun efisini göremiyorum. Ne yapmam gerekiyor?
İyi çalışmalar...
Burada iki efi çıkması gerekirken bu çıkıyor. Bunun içinde dell in dosyası ve apple ın dosyası bulunuyordu. Biraz önce clover pkg den uefi yüklemesi yaptım şuan içindeki cloverı flashtaki ile değiştirdim ama boot ekranında windows seçince windowsa ulaşamıyorum. Sanırım tekrardan temiz kurulum yapmam lazım.
Img 20171012 000829 - Hızlı Resim
Burada iki efi çıkması gerekirken bu çıkıyor. Bunun içinde dell in dosyası ve apple ın dosyası bulunuyordu. Biraz önce clover pkg den uefi yüklemesi yaptım şuan içindeki cloverı flashtaki ile değiştirdim ama boot ekranında windows seçince windowsa ulaşamıyorum. Sanırım tekrardan temiz kurulum yapmam lazım.
Temiz kurulum ile tekrar denemen iyi olur. Ayrıca Win10 UEFI kurup ardından macOS kurulumu da yapabilirsin. Bunun için de gerekli adımları video rehberde anlattım.
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.