"Unable to find diver for this platform" Fault CR2, Fault Cpu 0x0 Hatası

alpio

APPRENTICE
3 Ara 2017
40
5
0
Merhaba arkadaşlar. macOS High Sierra kurmuştum, driverleri yükledim, internet ses vs. 2 gündür çok mutluydum.
Dün pc restartladım. Ses driveri çalışmıyor. Biraz araştırdım. System/Library/Extensions/AppleHCA.kext sildim.
MultiBeast ile Voodoo driveri yükledim.

Pc resetledim. Boot ekranından sonra diski seçtiğimde direk şu hataları gösterdi:

TGvxvBIkXQSiJYJMqAB9VWj7rrIMZ2Jw.jpeg

Bunun haricinde çeşitli programlarla AppleHCA.kext sildiğim yere koymaya çalışıyorum.
Boot EFI - kexts içine AppleHCa.kext yerleştirmeme rağmen de hata gitmiyor.

Çıldırmak üzereyim..

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,798
7,585
4,401
İlk olarak kestin ismi AppleHDA.kext, AppleHCA değil. İkincisi 3 tane video rehber, yazılı rehberler var neden takip etmediğini anlamıyorum.
Windows üzerinden USB imajı / System / Library / Extensions içinden kexti kopyala ve macOS / System / Library / Extensions içine koyup dene.

BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet
Disk ve RAM
500GB NVMe & 32 GB DDR4

alpio

APPRENTICE
3 Ara 2017
40
5
0
İlk olarak kestin ismi AppleHDA.kext, AppleHCA değil. İkincisi 3 tane video rehber, yazılı rehberler var neden takip etmediğini anlamıyorum.
Windows üzerinden USB imajı / System / Library / Extensions içinden kexti kopyala ve macOS / System / Library / Extensions içine koyup dene.
Evet HDA yazmam gerekiyordu, üzgünüm. Mazur görün.

macOS a ulaşamıyorum. Ek olarak APFS diski de windows ta açamıyorum. HFS + For Windows işe yaramıyor. APFS for Windows Paragon işe yarıyor ama sadece dosyaları yedekleyebiliyorum disk üzerinde yazdırma yapamıyorum.

Kısacası koyabilsem koyacağım. Biraz daha yardımcı olabilirseniz, yol gösterirseniz sevinirim.

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,798
7,585
4,401
Ve bir de APFS kurulum yapmışsın. Temiz kurulum yapmanı önereceğim.

BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet
Disk ve RAM
500GB NVMe & 32 GB DDR4
  • Like
Tepkiler: alpio
AD Engelleyici Tespit Edildi

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.

AD Reklam Engelleyiciyi Devre Dışı Bıraktım    Hayır teşekkürler