İyi günler. Şimdi ben imajı win32 disk manager ile 16 gblık bir usb ye yazdırıyorum. Ama işlem bittikten sonra hiçbir hata mesejaı vermemesine rağmen imajlı usbyi biçimlendirmen gerekli diyor. 3 farklı usb ile denedim sonuç aynı.
İyi günler. Şimdi ben imajı win32 disk manager ile 16 gblık bir usb ye yazdırıyorum. Ama işlem bittikten sonra hiçbir hata mesejaı vermemesine rağmen imajlı usbyi biçimlendirmen gerekli diyor. 3 farklı usb ile denedim sonuç aynı.
Burada bir hata yok. USB diskin formatı, yazdırma işlemi sonrası macOS uyumlu olarak değişiyor. Bu da Win tarafından tanınmadığı için format istiyor. Sen kurulumu deniyor musun?
Yazdırma işleminde yada USB diskinde en son olarak ta indirme sırasında hata olmuş olabilir. Tekrar indirip farklı bir USB'ye yazdır. Yada imajı #71 mesajdaki yöntem ile direk olarak mac üzerinden USB 'ye yazdır.
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.