USB-N10 NANO Wifi Kopma sorunu

blu3r

APPRENTICE
16 Şub 2018
26
0
1
29
Hackintosh işleminden sonra Asus usb-n10 nano usb wifi cihazını aldım ve wifiye bağlanıyor fakat belli aralıklarla internet bağlantısı düşüyor cihaz windows üzerinde sorunsuz çalışıyor ama mac e gelince ara ara kopmalar yaşıyor

nism0

PADAVAN
19 Tem 2017
149
27
71
Aynı cihazı bende hackintosh sistemim için aldım fakat herhangi bir kopma vs yaşamıyorum. Alakasız ama başka bir usb port denermisin ?

Laptop Modeli
Dell 7567
İşlemci Modeli
Intel Core i7-7700HQ
Grafik Kartı
HD Graphics 630 & GTX 1050Ti
Disk ve RAM
128GB SSD - 1TB HDD & 16GB DDR4 RAM

niyaziyuce

APPRENTICE
2 Mar 2019
27
3
21
51
Bu cihazla ilgili bende aynı sorunları yaşıyorum. Usb portlar arasında geçiş yaparak düzgün çalışan bir port buldum ama hız düşük maalesef çok verimli çalışmıyor bu cihazın tam verimli çalışabilmesi için ne yapmak gerekli olduğu konusunda yardımcı olurmusunuz.

niyaziyuce

APPRENTICE
2 Mar 2019
27
3
21
51
Çok teşekkür ederim. Kurulumu yaptım şimdilik sıkıntısız çalışıyor.

Kurulum sonrası kesilme problemi yaşamıyorum gayet güzel çalışıyor ama şimdide hız problemi yaşıyorum.
Download hızım 4 mb yi yukarı çıkmıyor. Upload hızı normal

Darkmaster

APPRENTICE
21 May 2019
27
7
21
38
Ben 10.13.6 da kullanıyorum bu driverı internet hızım 24 mbps. Speedtest ile test ettiğimde de ttnetin verdiği interneti tam alıyor. Landan dosya alışverişi yaparken de 150mbps hız alıyorum. Saniyede 13-14 mb veri alabiliyor. Eski driverların hepsini düzgün bir şekilde kaldırmış olduğunuzu bir kontrol edin isterseniz.

niyaziyuce

APPRENTICE
2 Mar 2019
27
3
21
51
Ben bu konularda ileri seviye bir bilgiye sahip değilim hatalı bir işlem yapmamak için soruyorum nasıl yapılacağı konusunda bana yardımcı olabilirmisiniz.

Moderatörün son düzenlenenleri:

Darkmaster

APPRENTICE
21 May 2019
27
7
21
38
Asusun hangi sürücüsü yüklüydü sizde? Kendi sitesinden indirdiğiniz sürücüsü yüklü ise, yükleme paketinin içinde birde uninstall uygulaması oluyor. Uninstall uygulaması ile eski sürücüyü kaldırabilirsiniz. Sonrasında konuda linkini verdiğim sürücüyü yükleyin.