Merhaba, ilk defa konu açıyorum. Yanlış ise kusura bakmayın.
İmzamdaki sisteme dün Mac Os Sequoio kurmayı başardım. Tüm testleri yapamadım bugün bakacağım fakat en son ethernet, görüntü, boot edibilme(usb ile) ve ses çalışıyordu.
Boot edebilmeyi usb'den değil de driverdan yapabilmek için buradaki adımları takip ettim en son ekteki "en az bir gerekli öğe bulunamadığı için işlem tamamlanamıyor" hatasını aldım.
Şu adımlarda takıldım sizce usb'yi tekrar kurmalı mıyım?
"1.Kurulumu yaptınız ve sistemi başlattınız.
2.OpenCoreConfigurator (Ya da başka bir uygulama ile) kurulum yaptığınız diskin EFI bölüntüsünü Mount ettiniz.
3.Usb EFI bölüntüsü içerisindeki EFI klasörünü Mount ettiğiniz diskin EFI bölüntüsüne kopyaladınız."
İmzamdaki sisteme dün Mac Os Sequoio kurmayı başardım. Tüm testleri yapamadım bugün bakacağım fakat en son ethernet, görüntü, boot edibilme(usb ile) ve ses çalışıyordu.
Boot edebilmeyi usb'den değil de driverdan yapabilmek için buradaki adımları takip ettim en son ekteki "en az bir gerekli öğe bulunamadığı için işlem tamamlanamıyor" hatasını aldım.
Şu adımlarda takıldım sizce usb'yi tekrar kurmalı mıyım?
"1.Kurulumu yaptınız ve sistemi başlattınız.
2.OpenCoreConfigurator (Ya da başka bir uygulama ile) kurulum yaptığınız diskin EFI bölüntüsünü Mount ettiniz.
3.Usb EFI bölüntüsü içerisindeki EFI klasörünü Mount ettiğiniz diskin EFI bölüntüsüne kopyaladınız."
Ekli dosyalar
-
13.6 KB Görüntüleme: 15
- Anakart Modeli
- Chipset: AMD X370 Anakart: GA-AX370M-Gaming 3 (rev. 1.x)
- İşlemci Modeli
- Kod adı:Zen, AMD Ryzen 5 2600 İşlemci
- Grafik Kartı
- Gigabyte AMD Radeon RX 5700 Gaming OC 8GB 256Bit
- Ses Kartı Modeli
- Realtek® ALC887 codec
- Ağ Aygıtları
- Realtek® GbE LAN chip
- Disk ve RAM
- Corsair Vengeance LPX 8GB RAM, toplam 16GB, JD240 James Donkey Sata SSD