merhaba, laptopumdaki usb portlarına güç geliyor fakat 1 tanesi çalışmıyor bunları tanıtmak için ne yapmalıyım
evet usb 3.0 portundan bilgisayarda 2 adet var birisi çalışmıyor 2.0 var bir tane onda sorun yok bi de bu verdiğinizi sistem/library/extensions'a mı atmam gerekiyor ? zira çalıştıramadım daSistem bilgilerin nedir? Çalışmayan USB portun USB 2 ya da USB 3'mü? USB 3 ise şunu bir dene;
RehabMan-Generic-USB3-2015-1215.zip
rebuild cache böyle oluyor sanırımLibrary/ extensions içine kuracaksın. Kurulumunu yaptıktan sonra rebuild cache yapmayı unutma.
<key>DSDT</key>
<dict>
<key>Patches</key>
<array>
<dict>
<key>Comment</key>
<string>change _OSI to XOSI</string>
<key>Disabled</key>
<false/>
<key>Find</key>
<data>
X09TSQ==
</data>
<key>Replace</key>
<data>
WE9TSQ==
</data>
</dict>
<dict>
<key>Comment</key>
<string>change EHC1 to EH01</string>
<key>Disabled</key>
<false/>
<key>Find</key>
<data>
RUhDMQ==
</data>
<key>Replace</key>
<data>
RUgwMQ==
</data>
</dict>
<dict>
<key>Comment</key>
<string>change EHC2 to EH02</string>
<key>Disabled</key>
<false/>
<key>Find</key>
<data>
RUhDMg==
</data>
<key>Replace</key>
<data>
RUgwMg==
</data>
</dict>
çok teşekkür ederim, bir de ufak birşey sormak istiyorum bilgisayar açılırken mouse başta donuk kalıp daha sonradan kendine geliyor ve apple logosunun ortasında ekran dalgalanıyor bunu nasıl düzeltebilirim acebaYamaları ekledim.
Asus H61M-PRO anakartım var. 10.12.5 yüklemiştim. fakat öndeki usb 3.0 lar çalışmıyordu. Bu eklenti ile çalışmaya başladı.Çok teşekkür ederim.Sistem bilgilerin nedir? Çalışmayan USB portun USB 2 ya da USB 3'mü? USB 3 ise şunu bir dene;
RehabMan-Generic-USB3-2015-1215.zip
Başka bir yolu yokmu hocamŞu config ile tekrar dener misin? Eğer olmaz ise son verdiğim kextlerden FakePCIID_XHCIMux.kext olanı silip tekrar dene.
şu anda bununla çalışıyor sistem ssdt ve dsdt dahilŞu konuyu incele ve konu içindeki dosyaları kullanarak tekrar dene.
[Başarılı Kurulum] Sierra Asus X550JX | osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
çok teşekkür ederim, sistem sıkıntısız çalışıyor ama bir tek 2 adet olan usb 3.0 portlarımın bir tanesini çalıştırmadımGüle güle kullan.
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.