Ventura 13.1 uyumlu DisplayLink?

Heisenberg1450

APPRENTICE
20 Ocak 2019
44
5
21
Merhabalar herkese iyi forumlar dilerim. imzamdaki cihaza Ventura 13.1 kurulumunu başarılı şekilde tamamladım ancak tüm görüntü çıkışları nvidia ekran kartına bağlı olduğundan dolayı maalesef hdmi çıkışı alamadım. Usb a to Hdmi cihazlara yöneldim ancak cihazlar çok sıkıntılı çalışmayacak gibi duruyor bir çoğu. Şöyle bir ürün gördüm ancak displaylink uyumlu olup olmadığını tam olarak anlayamadım. Aranızda displaylink kullanan var mı bu ürünü tavsiye edermisiniz ya da tavsiye ettiğiniz ürünler var mı?

Teşekkürler

BootLoader
OpenCore 0.8.8
Laptop Modeli
Monster Tulpar T5 V19.2
İşlemci Modeli
INtel Core i7 10750h
Grafik Kartı
Nvidia RTX2060 & Intel UHD 630
Ağ Aygıtları
Intel® Wi-Fi 6 AX201, 2x2 AX & Bluetooth 5.1 M.2 2230 (2,4 Gbps)
Disk ve RAM
256GB Samsung PM991 m2 SSD & James Donkey 960gb SATA SSD & 16gb DDR4 2933Mhz

kindo

MASTER YODA
MODERATOR
DENEYİMLİ ÜYE
18 Eki 2020
7,815
3,453
4,401
Targus USB3.0 SV Docking Station kullanıyorum. Monterey kadar bir sorun yok. Denemedim ama ventura için de bir sorun olacağını sanmıyorum. DVI ile kullanıyorum ve görüntü kalitesinde her hangi bir sorun yok.
Muhtemelen alacağınız üründe de bir uyumsuzluk olmayacaktır. Benim kullandığım aygıt piyasaya göre eski ama DisplayLink Manager 1.7.1 diye kendi yazılımı var. Sorunsuz bir deneyim sunduğunu söyleyebilirim. Aslında ben bu cihazı ethernet noktalarını çoğaltmak için almıştım şimdi bütün portlarını tek USB bağlantısından sorunsuz kullanabiliyorum.
Paylaştığınız ürünün açıklamasında şöyle bir şey var:
ÜSTÜN STABİLİTELİK - Dahili gelişmiş IC çip, USB 3.0'u HDMI dijital sinyaline dönüştürür; Kalıplı gerilim azaltma kablo dayanıklılığını artırır. Lütfen dikkat edin: M1 yonga setli MacBook yonga seti sorunu nedeniyle desteklenmiyor, usb-c - HDMI çözümü kullanmanızı önemle tavsiye ederiz. https://www.amazon.com/dp/B08KWG243P?ref=myi_title_dp
Bu durumda siz intel çipli olduğunuz için kullanabilirsiniz anlamına gelir. Eğer Type-c çıkışından görüntü almanın daha iyi olduğunu söylebilirim. Bu cihazla düzgün görüntüyü USB 3.0 ile alabilirsiniz. USB 2.0 noktalarında 600*800 görüntü verecektir.

BootLoader
OpenCore 0.9.7
Laptop Modeli
Sonoma 14.0
Anakart Modeli
Faxconn HM67M-S
İşlemci Modeli
CPU i5-2400
Grafik Kartı
RX570 4GB
Ses Kartı Modeli
ALC662
Ağ Aygıtları
RTL8111
Disk ve RAM
14GB DDR3 - Crucil 480GB SSD
  • Like
Tepkiler: Heisenberg1450

Heisenberg1450

APPRENTICE
20 Ocak 2019
44
5
21
Targus USB3.0 SV Docking Station kullanıyorum. Monterey kadar bir sorun yok. Denemedim ama ventura için de bir sorun olacağını sanmıyorum. DVI ile kullanıyorum ve görüntü kalitesinde her hangi bir sorun yok.
Muhtemelen alacağınız üründe de bir uyumsuzluk olmayacaktır. Benim kullandığım aygıt piyasaya göre eski ama DisplayLink Manager 1.7.1 diye kendi yazılımı var. Sorunsuz bir deneyim sunduğunu söyleyebilirim. Aslında ben bu cihazı ethernet noktalarını çoğaltmak için almıştım şimdi bütün portlarını tek USB bağlantısından sorunsuz kullanabiliyorum.
Paylaştığınız ürünün açıklamasında şöyle bir şey var:

Bu durumda siz intel çipli olduğunuz için kullanabilirsiniz anlamına gelir. Eğer Type-c çıkışından görüntü almanın daha iyi olduğunu söylebilirim. Bu cihazla düzgün görüntüyü USB 3.0 ile alabilirsiniz. USB 2.0 noktalarında 600*800 görüntü verecektir.
Hocam öncelikle cevap için teşekkür ederim. Dediğiniz Targus ürüne baktım bi tık tuzlu geldi fiyatı bana maalesef. Benfei ye gelicek olursam da müşteri hizmetleriyle yaptığım mailleşme sonucunda cihazlarının FL2000 adlı programı kullandığını ve bu programın en güncel desteğinin Big Sur olduğunu öğrendim. DisplayLink uyumlu cihazlarda ülkemizde olmadığından amazondan yurt dışından geldiği için açıkcası yine pahalı geldi. Bundan dolayı maalesef şimdilik hackintoshu monitör ile kullanmayı rafa kaldırıyorum.

BootLoader
OpenCore 0.8.8
Laptop Modeli
Monster Tulpar T5 V19.2
İşlemci Modeli
INtel Core i7 10750h
Grafik Kartı
Nvidia RTX2060 & Intel UHD 630
Ağ Aygıtları
Intel® Wi-Fi 6 AX201, 2x2 AX & Bluetooth 5.1 M.2 2230 (2,4 Gbps)
Disk ve RAM
256GB Samsung PM991 m2 SSD & James Donkey 960gb SATA SSD & 16gb DDR4 2933Mhz
  • Like
Tepkiler: kindo