ÇÖZÜLDÜ Voodoo 2.9 kurulum sonrası yavaş boot

deskel

APPRENTICE
1 Eki 2017
12
3
21
28
Sistem:
  • i7 4790k
  • msi z97 gaming 5
  • 8 gb 1600mhz ram
  • msi gtx 1080
  • os Sierra 10.12.6 sitedeki son imaj

Selamlar herkese,
Sitedeki sierra kurulum imajiyla ve montezuma hocamın videosuyla birlikte sorunsuz bir şekilde kurulumu yaptım. Tek sorun sesteydi. Multibeast ile ac1550 ve vodoo 2.9 kurduktan sonra çalıştı ama ses az geliyordu. Boot ekraninda biraz bekledikten sonra açılıyor. Normal şartlarda 15 sn süren açılış 2dk da açılıyor. Attığım sürücüyle ses az geliyordu. Sonra bir fix yaptim (adını hatırlamıyorum), sonrada vodoo kurdum ses seviyesi düzeldi. Ama bu sefer yavaş açılma mevzusu çıktı. Ortaya yardım lütfen.
Bir de HWmonitor yükledim (en yeni sürümü) ama sadece SSD'ler gözüküyor. Ekran kartı ve işlemciyi de bekliyordum ama çalışmadı. Performans olarak harika durumda. Tek sıkıntı bunlar. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Emre K.

qtrretUqgH3PB9CYm1cUHxKUPbAoSBrf.jpeg

edit #1 Vodoo 2.9 tamamiyle temizledim. Hwmonitor son sürüm tekrar yükledim. Clover/ALC yükledim. Açılış hızı ve hatalar düzeldi. Sona kalan tek sorun düşük ses gelmesiydi. Onu da linkteki kext ile çözdüm. Easy kext ile yükledim. Tek sorun HWmonitorde işlemci, anakart ve ekran kartı gözükmüyor.
https://mega.nz/#!q45RkBpb!nLjEfPqdPjwPEZf21TfzV3jFA11_jELR9SFUtP1lZ7k

Moderatörün son düzenlenenleri:

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,802
7,588
4,401
Krmak istediğin HWmonitmr hangisi? Eğer denemdiysen aşağıdaki ile dene.
HWSensors3 download | SourceForge.net
Bunu kurmadan önce daha önce kurmuş olduğun sensör kextlerini ve HWmonitör uygulamasını simeyi unutma.

BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet