ÇÖZÜLDÜ VoodooHDA 2.8.9 Kulaklıktan çok az ses geliyor

ferit34

PADAVAN
20 Kas 2017
188
32
221
31
Merhaba arkadaşlar, özellikle @montezuma üstad =) şimdi bu sesi yaptım HDMI Optik hepsi aktif, fakat bnim kasamın önünde kulaklık takılı genelde onu kullanıyorum, ses var fakat sonuna kadar açtım, çok az ses çıkıyor. Ne yapmamı önerirsiniz? Teşekkürler şimdiden.

NOT : True yaptım fakat hala düzelmedi ses çok az.

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,799
7,586
4,401
BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet
Disk ve RAM
500GB NVMe & 32 GB DDR4
  • Like
Tepkiler: ferit34

ferit34

PADAVAN
20 Kas 2017
188
32
221
31
Sistem ayarları içinde Voodoo ayarları menüsü oluşmuş olması lazım. Buradan ses ayarlarını kontrol et. Ek olarak;
VoodooHDA Kurulumu ve Çözümleri | osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
Not: Bir konun cevap beklemekte;
Clover EFI Mount Edilmiyor | osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
Yahu hocam kusura bakma yorduk senide, fakat şöyle oldu, Ben VoodooHDA 2.8.9'u direk yükleyince EFI içerisinde 10.12 diye bi klasöre yerleştirmiş kext dosyasını, fakat onu oradan alıp, EFI Other klasörüne yerleştirince sorun düzeldi. Ama bu konuda olurda sıkıntı yaşayan arkadaşlar olursa, yine info.plist dosyasının içerisindeki <key>VoodooHDAEnablesFix</key>'in içerisindeki false değerini yine true yapsın, ikisi birlikte güzel şuanda ses. Teşekkürler.

• Like
Tepkiler: montezuma