Windows 10 Chrome donma sorunu

mertc15

APPRENTICE
17 Ara 2016
76
25
71
30
Isparta
Chromeda youtubeda tam ekran video izlerken Chrome donuyor. Windowsda donma yok ESC tusuna bastıktan sonra hemen baktım ki CPU kullanımı yüzde 100 olmuş. Normal halini alınca videoyu izlemeye devam ediyorum. Tekrar tam ekranda bi süre sonra aynı olayı yaşıyorum. Win10 updatelerinden mi yoksa chrome sürümünden midir bilmiyorum. Manuel olarak denetleyip chrome güncellemesini kurmadan da denedim sonuç aynı. (Yeni HDD aldıktan sonra 3 ay kullandım sıfırdan kurdum sistemi.)

laserbird.x

PADAVAN
10 Tem 2017
112
46
71
31
Trabzon
Merhaba konuya Aidata vesaire programlarla bir sistem raporu eklemek size yardım etmemezi kolaylaştırır.
Öncelikle AdwCleaner ile bilgisayarınız temizleyin.
Sonra sorularımı cevaplayın,
1- Başka Tarayıcıda bu sorun oluyor mu ?
2- Sistem Buildiniz nedir?
3- Kullanım %100 olduğunda görev yöneticisinin fotosunu buraya atın.

sgn351

APPRENTICE
29 Kas 2017
17
2
0
33
izmir
Chrome dosyasında muhtemelen database dosyası bozulmuştur tavsiyem revo uninstaller tarz programı kurmanız ardından googlye ait bütün kayıt girdilerini temizlemek ve programın kurulu olduğu ''C:\Users\Buraya Kendi Kullanıcı adınızı\AppData\Local\Google\Chrome\User Data'' klasörüdündeki bütün dosyalarını silerek tekrardan internet üzerinden google chrome yüklemeniz.