Merhaba arkadaşlar. Önceden bilgisayarım 3-4 günde bir olmak üzere mavi ekran veriyordu. En son 2 Gün önce "kmode exception not handled" hatası vermeye başladı. Ne zaman Chrome veya başka tarayıcıyı açmaya çalışsam bu hatayı veriyordu. güvenli modda başlatıp Harddiskteki sorunları düzeltme seçeneğine tıkladım ancak bu sefer "DPC WATCHDOG" hatasını vermeye başladı. Şu an Microsoft edge ile girip yazıyorum ve bir sorun yok. Bu sorunu çözmek için yardımınızı istiyorum teşekkür ederim
Şu an mesela gereksiz sürücüleri kaldırdım bu sefer "Kernel daa inpage error" hatası verdi. Sonu gelmiyor kısacaMerhaba arkadaşlar. Önceden bilgisayarım 3-4 günde bir olmak üzere mavi ekran veriyordu. En son 2 Gün önce "kmode exception not handled" hatası vermeye başladı. Ne zaman Chrome veya başka tarayıcıyı açmaya çalışsam bu hatayı veriyordu. güvenli modda başlatıp Harddiskteki sorunları düzeltme seçeneğine tıkladım ancak bu sefer "DPC WATCHDOG" hatasını vermeye başladı. Şu an Microsoft edge ile girip yazıyorum ve bir sorun yok. Bu sorunu çözmek için yardımınızı istiyorum teşekkür ederim
Son düzenleme: