Windows 10 ekran çözünürlüğü

kaanyuce2003

APPRENTICE
16 Ocak 2018
12
0
1
Antalya
Merhabalr arkadaşlar

ben windows 10 kullanıcısıyım
en son ekran çözünürlüğünde 3840x2160 görmüştüm merak ettim ve seçtim sonra eski haline döndüreyim dedim (1920x1080p) 1080p çözünürlüğe tıkladım ancak ekran kapanıyor.( siyah ekran oluyor)
bekliyorum ama gelmiyor.anca monitorumu kapatım açtığımda ekran geliyor ama hala aynı çözünürlükte kalıyor.
çözümünü bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim..
teşekkürler.. (bu arada bidaha merak etmicem:D)

brkcnszgn

PADAVAN
6 Ara 2017
139
14
71
30
Öncelikle görmüş olduğun o 3840x2160 ibaresi ekran kartının gösterebileceği değerler olabilir tam olarak nerede gördüğüne bağlı ve bir açılmama olarak da bi kaç nedeni var monitör desteği vb. ancak kısa olarak cevabı söylem güvenli modda aç ve değiştir görüntüleme modunu.

enst

APPRENTICE
17 Kas 2017
64
9
21
34
Ekran ayarlarında (önerilen) veya (doğal) ibaresi olan çözünürlük monitörün tam çözünürlüğüdür. Onun üzerinde ki değerler Dinamik Yüksek Çözünürlük çarpanı olabilir. DSR Nvidia kartlarda var. FHD bir monitörde 2K yı ölçeklendirerek gösteriyor. Karşına çıkan şey bu olabilir.

AD Engelleyici Tespit Edildi

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.

AD Reklam Engelleyiciyi Devre Dışı Bıraktım    Hayır teşekkürler