Windows 10 + MacOS Aynı Diske Kurmak Mümkün mü?

karsli

APPRENTICE
20 Eki 2017
57
2
21
Başlıkta da göründüğü gibi windows 10 ve macOS aynı hdd'de kullanmak istiyorum şu anda windows 10 var macOS'u kurup çift işletim sistemi olarak kullanmak istiyorum.

Laptop Modeli
Asus X550JK-0012D
İşlemci Modeli
İ5 4200H
Grafik Kartı
HD Graphics 4600

Mavisakal_tr

JEDI
DENEYİMLİ ÜYE
7 Tem 2017
558
383
301
parogon partition magic ile harddiskiniz üzerinde macOS için partition oluşturup Kurabilirsiniz Benim Tek Harddiskde Windows 10 , MacOS High Sieera , Linüx Ubuntu Yüklü Açılışda İstediğim İşletim Sistemi İle sistemi Açıyorum Gayet'de Memnunum

karsli

APPRENTICE
20 Eki 2017
57
2
21
parogon partition magic ile harddiskiniz üzerinde macOS için partition oluşturup Kurabilirsiniz Benim Tek Harddiskde Windows 10 , MacOS High Sieera , Linüx Ubuntu Yüklü Açılışda İstediğim İşletim Sistemi İle sistemi Açıyorum Gayet'de Memnunum
Ben şu an servisten gelecek laptopumu bekliyorum onda win10 var teorik olarak son aşamada usb den boot etme olayında takılırım gibi hissediyorum kısaca özetler misin? Son aşamada usb den başlatmaması kısmı

Moderatörün son düzenlenenleri:
Laptop Modeli
Asus X550JK-0012D
İşlemci Modeli
İ5 4200H
Grafik Kartı
HD Graphics 4600
  • Like
Tepkiler: Mavisakal_tr
AD Engelleyici Tespit Edildi

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.

AD Reklam Engelleyiciyi Devre Dışı Bıraktım    Hayır teşekkürler