Windows olmadan sadece macOS kurulabilir mi

SercanU

APPRENTICE
26 Eyl 2018
6
0
0
30
Merhaba Windows kurulumu olmadan mac kurulabilir mi? ayrıca cloverbootloader kurarken resimde anlattığınız gibi kurulum yapıyorum yükleme başarısız oldu hatası veriyor yardımcı olursanız sevinirim

Donanım:Asus N552VW
CPU:İNTEL İ7 6700HQ
RAM:8 GB
EKRAN : İNTEL HD530 /NVİDİA 960M

27 Şub 2017
335
67
251
merhaba, öncelikle evet windows kurmadan sadece mac os kurulumu yapabilirsin. montezuma'nın paylaşmış olduğu imajı windows üzerinden flash diske yazdırırsan zaten içinde cloverboot loader olduğu için sorun yaşamazsın, ama eğer flash diski macos'ta hazırlayacaksan montezumanın cloverboot loader kurulum rehberini incelemeni öneririm

BootLoader
OpenCore 0.7.4
Laptop Modeli
macOS Monterey
Anakart Modeli
Gigabyte z490 Vision G
İşlemci Modeli
intel i5 11600
Grafik Kartı
Gigabyte RTX 3070 Vision OC
Ses Kartı Modeli
ALC1220VB
Ağ Aygıtları
intel i225-v
Disk ve RAM
Samsung 980 PRO & DDR4 16 GB
15 Haz 2017
282
73
301
Arkadaşa katılıyorum. Ben de Windows olmadan kurulum yaptım. Dikkat etmeniz gereken tek bir yer var. Diski kurulum esnasında GUID Partition Scheme olarak formatlamanız gerek. Aksi taktirde EFI bölüntüsü oluşmaz. USB ile açmak zorunda kalırsınız. Rehberde zaten bu konudan bahsediliyor. Video rehberi takip edin.

AD Engelleyici Tespit Edildi

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.

AD Reklam Engelleyiciyi Devre Dışı Bıraktım    Hayır teşekkürler