Merhaba bu konuda belirtilen çözüm işime yaramadı. "AppleUSBHostController" ve "PCI Configuration Begin" hatası alıyorum.
Sistem logum
Sistem logum
Kendin denemelisin. Takıldığın yer olursa sorabilirsin.
Kaynak var;Üstad en azından kaynak verebilir misiniz? v9 ve v7 için kaynak çok. Fakat Gaming 3 için kaynak bulamadım. Bios sekmeleri dahi çok değişiyor. En azından temel bir EFI konusunda yardımcı olamaz mısınız?
Masaüstü sistemlerde gIOScreenLockState 3 Çözümü | osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek PlatformugIOScreenLockstate hatası alıyorum. Origin tablosuna göre Nvidia ekran kartını disable edebilir misiniz. Üstad yardım lütfen...
Onboard ekran kartı yok. Rehberde belirtilen tüm metodlar denendi. Hiçbir şekilde ekran kartı hatası geçilemiyor. Acpi yamalamada yardımcı olabilir misiniz.
Yani? Burada Hackintosh kurulum rehberlerinde paylaştığımız ayarlar sadece tek bir donanım için mi? Temel ayarlar ne olursa olsun değişmez. Ek olarak rehberde bak adam GTX 1080ti kurulumu yapıyor. Sen baktın mı konudaki EFI Config dosyalarına? Bakmıyorsun, denemiyorsun, "Asus Prime karttan" bahsetmiş diyerek argüman üretiyorsun. Adam orada bu sistem için hangi sistem kimliği kullanıması gerektiğini, BIOS'ta grafik ayarlarının asıl yapılması gerektiğini anlatmış, dosyasını paylaşmış. Hazıra konmak yerine biraz uğraşalım. DSDT / SSDT düzenleme yapılmasına gerek yok.Üstad o konuda asus prime anakarttan bahsedilmiş.
Nvidia Web Driver Kurulumu ve Sorunları Çözme | osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek PlatformuNative destekli kart listesi var mıdır?
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.