SATILIK YAYINCI SETİ SATILIK

furkansemih

APPRENTICE
25 Ocak 2024
22
19
21
Merhaba! Hepsini bir arada satmamın çok zor olduğunun farkındayım ancak yine de belki aranızda bu sisteme ilgisi olan varsa 40.000₺'ye sahip olabilir. Ankara'da yaşıyorum. Elden veya Kargo fark etmez. Hackintosh bir sistem değil ancak ekran kartını uyumlu bir ekran kartıyla değiştirirseniz eğer, sisteme çok rahat bir şekilde hackintosh kurabilirsiniz. Elimden geldiğince en uygun fiyatı verdim. Biraz masaüstü ortamından uzaklaşmak ve gittiğim bir kafede veya farklı bir yerde oturup FL Studio'da müzik yapmak istiyorum. Bu arada hazır konu açılmışken 14inç 36GB ram m3 Max 1tb ssd benim işimi uzun yıllar görür değil mi? Hani almalı mıyım? Neyse... İşte yayıncı setinin listesi:

rampage oyuncu koltuğu beyaz, logitech g922, samsung 144hz 1ms, hyperx quadcast, intel i5 12400f, msi rtx 3060 12gb, 16gb gsskill ram, 500gb crucial ssd, 2tb toshiba hdd, zalman kasa. geçen sene vatandan alındı, garantisi devam ediyor.

Alan kardeşime hayırlı uğurlu olsun. ❤

BootLoader
OpenCore
Anakart Modeli
MSI H610M-e
İşlemci Modeli
Intel i5 12400f
Grafik Kartı
RX 6800
Ses Kartı Modeli
Realtek
Disk ve RAM