Yosemite Boot0:Error

Euler29

APPRENTICE
14 Tem 2017
26
0
0
22
Paragon ile Windows üzerinde HFS Disk oluşturdum.Niresh'in Yosemite 10.10..1 MBR uyumlu chameleon bootloaderli sürümünü indirip TransMac ile USB Belleğime yazdırdım.Daha sonra kurulum için bilgisayarımı USB'den başlattığımda Boot0:Error yazısı çıktı.İnternete baktım Fakat yararlı bir kaynak bulamadım.İlginiz için teşekkür ederim.

cptnmhmt

PADAVAN
1 Mar 2017
117
43
71
32
Paragon ile Windows üzerinde HFS Disk oluşturdum.Niresh'in Yosemite 10.10..1 MBR uyumlu chameleon bootloaderli sürümünü indirip TransMac ile USB Belleğime yazdırdım.Daha sonra kurulum için bilgisayarımı USB'den başlattığımda Boot0:Error yazısı çıktı.İnternete baktım Fakat yararlı bir kaynak bulamadım.İlginiz için teşekkür ederim.
Şu yöntem işine yarayabilir: Sistemi usb'den başlat ve yeniden kuruyormuş gibi kurulum ekranına kadar devam et. İzlencelerden disk izlencesini aç. Mac'in kurulu olduğu hard diski işaretle ve bağlantısını kes'e (unmount) tıkla. Pencereyi kapat. Yine izlencelerden terminali açıp şu komutları gir:

diskutil list (bu komut ile disklerin port isimlerine bak "disk0s1" gibi)

dd if=/Volumes/Flash disk adı(muhtemelen EFI)/usr/standalone/i386/boot1h of=/dev/disk0s2 (disk0s2 mac os'in olduğu disk)

Hata vermeden tamamlandığında (çok uzun sürmez) kurulumdan çık ve usb'yi çıkarıp yeniden başlat.

• Like
Tepkiler: Euler29