ÇÖZÜLDÜ Youtube video ve filim izleyememe sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KaspiJAS2

APPRENTICE
5 Şub 2017
3
1
0
34
sorun dün başladı aniden başlıktaki gibi video yu açıyorum dönme işareti çıkıyor öylece duruyor film sitelerine giriyorum hiç bir siteden film açmıyor error veriyor flashplayer sildim yükledim falan düzelmedi opera yükledim ondada aynı şey napabilirim kafayı yicem ve bi sorun daha var benim kendi hesabım ban yemiş KaspiJAS konu falan açamıyorum niye öyle

claus

JEDI
23 Ara 2016
226
54
0
34
Bence gene çöp yazılımlar bulaştırdın gene sisteme :D
Ekran kartı sürücünü DDU ile kaldır ve güncel olanı yükle.
Chorome sil ve tekrar yükle.
Düzlemez işe bunu dene chrome://flags/ > Donanım ivmeli video kod çözümünü devre dışı bırak > Etkinleştir

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,796
7,585
4,401
sorun dün başladı aniden başlıktaki gibi video yu açıyorum dönme işareti çıkıyor öylece duruyor film sitelerine giriyorum hiç bir siteden film açmıyor error veriyor flashplayer sildim yükledim falan düzelmedi opera yükledim ondada aynı şey napabilirim kafayı yicem ve bi sorun daha var benim kendi hesabım ban yemiş KaspiJAS konu falan açamıyorum niye öyle
Hesabındaki sorun düzeltildi.

BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet
Disk ve RAM
500GB NVMe & 32 GB DDR4

KaspiJAS2

APPRENTICE
5 Şub 2017
3
1
0
34
yok claus reis senden sonra çok dikkat ediyorum geçen mc oynucaktık arkadaşlarla hamachili gitmedim hamachi yüklemedim sırf o yüzden :D chrome sil yükleyi denedim bide olay dün ekran kartını güncelledikten sonra oldu ddu ile silip yeniden yükleyeyim hesaptaki sorun için teşekkürler.

bu arada mavi ekran sorunu yok çözüldü tamamen onuda yazayım fişek gibi pc :D

• Like
Tepkiler: claus

claus

JEDI
23 Ara 2016
226
54
0
34
Öd. Mavi ekran alırsan dosyaları paylaşırsın ;)
Güncel sürücüyü dediğim şekilde yükleyip dene.

KaspiJAS2

APPRENTICE
5 Şub 2017
3
1
0
34
crimson 7.1.2 yüklüyorum. ddu ile sildim. yüklenince yeniden başlatıp mesaj atacağım

claus

JEDI
23 Ara 2016
226
54
0
34
chrome://flags/ > Donanım ivmeli video kod çözümünü devre dışı bırak > Etkinleştir
bunu denedin mi ?

KaspiJAS

APPRENTICE
31 Ara 2016
45
7
0
34
onu bulamadım öyle bir seçenek yoktu

evet 30 dk baktım öyle bir seçenek yok

ben hiç birşeyi karıştırmadımda yani niye böyle oldu acaba

claus

JEDI
23 Ara 2016
226
54
0
34
Öyle bir şey var. Dediğim komutu choromede yeni sekme açıp oraya belirttiğim şekilde gir ve dene.

KaspiJAS

APPRENTICE
31 Ara 2016
45
7
0
34
Gerek kalmadı AMD RELİVİE 17.1.2 silip Bİ 16.2.2 YÜKLEDİM tekrar ondanmış meğerse simdi düzeldi teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...