Merhaba, sistem ekran kartımı düzgün görmesine rağmen YouTube'da bazen videolar oynamaya başlamıyor. Biraz tekerlek döndükten sonra sistem tamamen donuyor. Safari ve Chrome için aynı problem var. Çözümü var mıdır bunun?
Hackintosh cihazlarda harici grafik kartların güç yönetimi bize daha iyi grafik performansı ve verimliliğin bir kombinasyonunu sunar. AppleGraphicsPowerManagement.kext, Native olmayan donanımlarda (iMacPro1,1 / Vega hariç) yerleşik olarak desteklenmez. Bir grafik kartının güç yönetimi için özel...
Şimdi bunu deneyeceğim.
Radeon ve Lagotto FB Name'leri ile deneme yaptım, sonuç değişmedi. Mouse hareket ediyor ama sistem tamamen kitleniyor, hiçbir şey yaptırmıyor.
Aslında benim ''devamlı'' bir problemim var. Pencerelerde ve sürüklemelerde lag problemi ama bugünlük daha fazla başınızı ağrıtmak istemiyorum. Çok teşekkürler
Aslında benim ''devamlı'' bir problemim var. Pencerelerde ve sürüklemelerde lag problemi ama bugünlük daha fazla başınızı ağrıtmak istemiyorum. Çok teşekkürler
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.