ASUS M322 Series Pc'de bugün mojava kurmayı denedim maalesef olmadı. Big SUR denedim işler iyi gidiyordu 15 dakika kaldıktan sonra Yükleyici hasar gördü yükleyemiyor dedi. Ne yapmam gerek?
Hocam, selam. Forumdaki aykutelmas ile buradaki aynı.USB ye tekrardan yazdır ve tekrar dene.
Ne demek istediğinizi anlamadım.Forumdaki aykutelmas ile buradaki aynı.![]()
Yanlış hatırlamıyorsam bir rehber olması lazım şimdi bakacağım. Eğer yoksa bir rehber yapacağım.Hocam, denedim ama olmadı
Kusura bakmayın hocam. Yazamadım, gene bir kurulum yapıp açık bıraktım, imlece dokununca hata çıkıyor. 20 Kasım 2020 Cuma 22.29.19.Kurulum ekranında terminal uygulamasıyla tarihi kontrol et: terminalden date yaz enter yap.
Tecnhopat'dan hocam.Ne demek istediğinizi anlamadım.
Yanlış hatırlamıyorsam bir rehber olması lazım şimdi bakacağım. Eğer yoksa bir rehber yapacağım.
Maalesef ama ben hackintosh konusunda buradayım bir tek.Tecnhopat'dan hocam.
Hocam ne yapabiliriz 15 dakika kaldıktan sonra imlecime dokunduğum an başarısız oldu diyor.Maalesef ama ben hackintosh konusunda buradayım bir tek.
Hocam, siz başka konuya bir kod yazmıştınız aynı bu hatanın kodu gibi. Ben de o kodu yazdım tarih eylül 2019 oldu onu değiştireyim mi?Bu hatanın birden çok olası sebebi var.
Birinci sebep saat tarih bunu zaten kontrol etmişsiniz.
İkinci ve en büyük sebeplerden birisi Hatalı inmiş olabilecek imaj. inen imaj MD5 imzası ile konudaki imzayı karşılaştır.
Üçüncü sebeplerden birisi USB 2.0 port ve USB 2.0 bellek kullanılmaması.
Dördüncü sebeplerden birisi USB bellek arızası.
bu şekilde devam eder.
USB belelk arızası nasıl anlaşılır? Windows silince bu flash belleğe windows kurdum sorunsuz yüklenmişti. USB 2.0 Port kasada arka tarafta mı oluyor onu tam bilmiyorum.Bu hatanın birden çok olası sebebi var.
İkinci ve en büyük sebeplerden birisi Hatalı inmiş olabilecek imaj. inen imaj MD5 imzası ile konudaki imzayı karşılaştır.
bu şekilde devam eder.
Hocam nasıl karşılaştırayım, söylerseniz çok memnun olurum. Her şeyi kontrol ettim. Usb belleğim 2.0 taktığım port 2.0 zaten pcde 4 tane 2.0 portu varmış.Bu hatanın birden çok olası sebebi var.
bu şekilde devam eder.
Bende donmuyor, direkt yükleyici hasar gördü diyip uyarı veriyorr.Bende de 15 dakika kala donuyordu, 24 saat bekletmeme rağmen yüklenmemişti. Umarım sorunun düzelir dostum, ben vazgeçtim artık.
date 0901000019
Bu kodu dün girdim hocam. Maalesef gene sonuç aynı. Eylül 2019 oldu tarih.Terminal izlencesini açıp aşağıdaki kodu gir ve sistemi yeniden başlatıp kurulum deneyip sonucu paylaş.
Kod:date 0901000019
Başka PC'den 13 GB imaj indirdim ama nasıl bakılacağını pek anlamadım. bana göre daha basit anlatabilir misiniz zahmet olmazsa.Tamam indirdiğin dosyanın MD5 imzası ile imaj konusundaki MD5 imzaları örtüşüyor mu ?
Bu arada MD5 imzası ne hocam?Tamam indirdiğin dosyanın MD5 imzası ile imaj konusundaki MD5 imzaları örtüşüyor mu ?
Gerçekten tamamını okudum ama pek bir şey anlamadım. O programı yükleyip bakmak mı daha kolay yoksa direkt macde terminale yazdığınız kodu yazmak mı?İmaj konusunu tamamen bir okumanı rica ediyorum orada resimli şekilde anlattım.
Hocam, USB içinde Big sur var. Boot etmek için giriyorum, diski vs seçiyorum. 39 dakikadan 15 dakika kaldı diyor ve bu hatayı veriyor. Yani USB içerisinde MAC var.Windows üzerinden mi kontrol edeceksin yoksa yüklü bir macOS var mı ?
Yani USB içinde Big Sur var. İmajı yazdırdım. Kurulum ekranını vs her yeri geçiyor. Diski seçiyorum o diske kuruyor sonra hata veriyor.Hocam, USB içinde Big sur var. Boot etmek için giriyorum, diski vs seçiyorum. 39 dakikadan 15 dakika kaldı diyor ve bu hatayı veriyor. Yani USB içerisinde MAC var.
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.