Appstore dan high Sierra indirip unibeast ile yazdirdigim imajı önceden başarıyla kurmuştum.bugun aynı Flash yeniden kurarken böyle bir hata alıyorum.windows da yoktu diğer hdd de.Nasil çözerim acaba?
Ethernet ile olmaz. Wi-Fi gerekli. Bir de şunu dene:
UEFI shell from Clover ile shell girişi yap.
Ardından time yaz. Gelen satırda saati göreceksin.
bundan sonra time 12:34:00 yaz.
Ardından exit diyerek shell içinden çık ve tekrar Clover Kurulum ekranında kurulum dene.
Bu arada time 12:34:00 yazan yerde Clover Shell'in verdiği zamanı denedin mi? Ayrıca bizim imajı direk yazdırabilirsin Windows üzerinde. Unibeast ile uğraşmana gerek yok.
Bu arada time 12:34:00 yazan yerde Clover Shell'in verdiği zamanı denedin mi? Ayrıca bizim imajı direk yazdırabilirsin Windows üzerinde. Unibeast ile uğraşmana gerek yok.
İlk olarak kurulum da sorun çıkartmaması için. İkinci olarak dediğim gibi şu bir artısı yok Hackintosh için ki ben de kendi sistemimde HFS kullanmaya devam ediyorum. Ancak Mojave ile bu durum değişecektir sanırım.
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.