Evet arkadaşlar yanlış veya eksik bir şey görmüyorsunuz, AMD Radeon RX 550 Lexa ekran kartını macOS'a tanıtabildim. Bu başarımı sizlerle paylaşmak istedim, ihtiyacı olan gönül rahatlığı ile kullanabilir verdiğim EFI'yi.
Tüm detaylar verdiğim GitHub linkinde mevcut
GitHub
Sistemden görüntü
Merhabalar öncelikle, kutusunun üstünde Wireless-AC1300 yazıyor. Dolap uygulamasından alacağım ama emin olmak için konu açayım dedim.
Model bu: USB-AC58|Kablosuz / Kablolu Adaptör|ASUS Türkiye
chris1111 GitHub hesabındaki bu listede kartın modeli yok fakat AC1300 olduğu için almakta tereddütte...
Merhabalar öncelikle. Big Sur kurulumu yapamıyorum, USB'den boot ettikten sonra fotoğraftaki hatayı alıyorum konu içindeki Ryzen configini kullanıyorum. Yardımcı olur musunuz?
MacOS High Sierra Hackintosh kurulumu yapmak istiyorum cihazıma.
Windows 10 Dual Boot olarak.
Anakart Model: ASUS H81M-K
Detaylı CPU modeli: Intel Core i5 4460
Grafik Aygıtları: HD Graphics 4600
Ağ Aygıtları: INCA IUWA-150BX Wireless N USB Adapter
Disk ve Ram: 500GB HDD & 8GB DDR3 1600MHz...
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.