Hemen deniyorum hocam
Başarılı bir şekilde kuruluma geçtim aksi bir durumda yazacağım teşekkür ederim
merhaba kurulum basarili bir sekilde oldu. fakat sistem çok ağır calisiyor bir dosyayı tıkladığımda sistem ayarlarına falan girince
Evet sorunsuz herşeyi görüyor.ilk açılışta çok kasıyor masaüstü gelirken ekstra bir işlem yoksa yapmam gereken eğer hardiskimi değişicem ondan kaynaklı olabilir mi
Evet sorunsuz herşeyi görüyor.ilk açılışta çok kasıyor masaüstü gelirken ekstra bir işlem yoksa yapmam gereken eğer hardiskimi değişicem ondan kaynaklı olabilir mi
Bu arada herşey için çok teşekkür ederim
Birde Windows ta kullandığım hardisklerim var projelerim o hardisklere bişey kopyalama yapamıyorum bir program mı vardı yüklemem gerek
USB belleğinizi Mac'te kullanamıyor musunuz? Harici diskinize dosya kopyalayamıyor musunuz? Özellikle son zamanlarda bu konuda çok soru gelmeye başladığı için özel bir yazıyla bu konuyu derinlemesine paylaşmak istedim. Sorularınızın yanıtları ve çözümler bu yazıda… :)
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.