[Başarılı Kurulum] Ryzen 7 3700X + Radeon RX 5700 XT Tahoe

imcetin

APPRENTICE
12 Mar 2025
38
15
21
1758516030336.png
Screenshot 2025-09-21 at 23.32.02(1).png
Sistem ozelliklerim resimdeki gibi olup, ses dahil sorunsuz bir sekilde kurulumu gerceklestirdim.
OPCoreSimplify ses icin bazi uyarilarda bulundu. Bende default secim ile devam ettim. Biseyleri patchliyorum dedi ancak gec vakitlerde olusturdugum icin efiyi pek dikkat etmedim :).
USB Mapping ise Windows uzerinde USBToolBox yapildi, corpnewt'in toolu ile yine Windows uzerinde Tahoe uyumlu hale getirildi. Windows ile sifirdan haritalandirma yapilamiyor, ancak USBToolBox'dan alinan kext sorunsuzca Tahoe uyumlu hale getirilebiliyor. Kurulum sirasinda WhateverGreen sorun cikardi, onusadece kurulum icin devre disi biraktim ve kurulumdan sonra yeniden aktif ettim. Suan sistemin calismayan hicbir parcasi yok.

EFI: Download EFI.rar | LimeWire

abexx

APPRENTICE
13 Kas 2024
42
8
21
Güle güle kullanın. Bende dönüştürücümü bekliyorum, geldiği zaman kurulum deneyeceğim :D

Moderatörün son düzenlenenleri:
BootLoader
OpenCore 1.0.5 | Windows Boot Manager | ChromeOS Loader | Ubuntu Boot Manager | rEFInd | Mu-Silicium | Project Renegade |
Anakart Modeli
GIGABYTE GA H110M-S2
İşlemci Modeli
Intel Core i3 7100
Grafik Kartı
Intel HD Graphics 630
Ağ Aygıtları
RTL 8111
Disk ve RAM
500GB HDD & 8GB DDR4 1600MHz
  • Haha
Tepkiler: imcetin

abexx

APPRENTICE
13 Kas 2024
42
8
21
Tesekkur ederim hocam, guldurdunuz :D
Ne donusturucu bekliyorsunuz bu arada?
VGA to HDMI, anakartımda HDMI çıkışı yok fakat Tahoe'ye native desteği var. HDMI to VGA ile deneyince görüntü gelmiyor. Bir de VGA to HDMI ile deneyeceğim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
BootLoader
OpenCore 1.0.5 | Windows Boot Manager | ChromeOS Loader | Ubuntu Boot Manager | rEFInd | Mu-Silicium | Project Renegade |
Anakart Modeli
GIGABYTE GA H110M-S2
İşlemci Modeli
Intel Core i3 7100
Grafik Kartı
Intel HD Graphics 630
Ağ Aygıtları
RTL 8111
Disk ve RAM
500GB HDD & 8GB DDR4 1600MHz
AD Engelleyici Tespit Edildi

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.

AD Reklam Engelleyiciyi Devre Dışı Bıraktım    Hayır teşekkürler