BCM94360CS almalı mıyım?

avggymrat

APPRENTICE
25 Mar 2024
3
1
1
Arkadaşlar merhaba acer aspire 3 315-23 r4kb modeline sahibim macOS Sonoma 14.0 çok güzel çalışıyor ancak malesef qca 9377 wifi kartı olduğu için wifi çalışmıyor bazıları bluetoothu native çalıştırabilmiş ama ben çalıştırabilmek için BlueToolFixup.kext kullandım neyse soruma geliyim görselleri eklicem alıcagım kartı kullananlar varmış redditte gördüğüme göre ama 2017-2019 yıl arası konuşulmuş odugu için sormak istedim alıcağım kartı şuan Sonomada kullanan var mı ? , 2. sorum ise bu kartı alırsam nasıl bir adaptör almam gerekir ve şuanki wifi kartının 2 tane anten bağlantısı var ama alacağımın 3 tane var bunu nasıl halletmem gerek , 3. sorum bu kartı gelecek sürümlerde kullanabilir miyim ? cevaplarsanız çok sevirim iyi günler herkese.

Ekli dosyalar

Mersky

APPRENTICE
15 May 2021
13
3
21
pinler farklı ara çevirici alman lazım ayrıca biosunu kontrol et eğer whitelist varsa wifi kartın tanınmayacak ve sistem boot etmeyecek bunun için de bios modlatman gerekiyor bende benzer yöntemle kullanıyorum bende bcm4360 var ancak oclp ile sonomaya sorunsuz tanıttım

BootLoader
OpenCore
Laptop Modeli
Monster Abra A5 V13.4
İşlemci Modeli
Intel i7-8750H
Grafik Kartı
Nvidia GTX1050Ti 4GB & Intel UHD630 2GB
Ses Kartı Modeli
Realtek ALC269
Ağ Aygıtları
Realtek RTL8111
Disk ve RAM
240 GB WD GREEN M2 NVME SDD & 256GB ADATA M2 SATA SSD & 1TB HGST HDD & 16GB DDR4 2666MHZ RAM