Değerli bilgileriniz için çok teşekkür ediyorum, sorunsuzca kurulum sağladım(her şey çalışıyor)
daha doğrusu böyle olduğunu umut ediyorum çünkü yanlışlıkla Windows'u silmiş olabilirim (tek ssd'im vardı ve bölüntüleme yapıp kurdum) şimdi windows'u açmaya çalışırken aşağıdaki hata geliyor ve f1 falan yapınca bir şey değişmiyor, 240 gb SSD vardı ve denemelik olsun diye 30 gb yer ayırmıştım macOS için. Lütfen windows'u silip silmediğimle alakalı bilgi verebilir misiniz ?
Bilgisayarı açarken gelen hata(BIOS'a girip varsayılan ayarlara dönmeyi denedim ama yine bu ekran geliyor)
Disk izlencelerine girinceki bilgiler de böyle, sizce dosyalarım tamamen silinmiş mi ? eğer öyle olsaydı Windows'un hiç gelmemesi gerekmez miydi ? dosyalarım duruyor mu diye macOS'un içinden kontrol edebileceğim bir yöntem var mı ? yani documents, desktop klasörünü görmenin bir yolu var mı ? yardımcı olursanız çok sevinirim, tekrardan çok teşekkürler
Bilgisayarı açarken gelen hata(BIOS'a girip varsayılan ayarlara dönmeyi denedim ama yine bu ekran geliyor)
Disk izlencelerine girinceki bilgiler de böyle, sizce dosyalarım tamamen silinmiş mi ? eğer öyle olsaydı Windows'un hiç gelmemesi gerekmez miydi ? dosyalarım duruyor mu diye macOS'un içinden kontrol edebileceğim bir yöntem var mı ? yani documents, desktop klasörünü görmenin bir yolu var mı ? yardımcı olursanız çok sevinirim, tekrardan çok teşekkürler