Opencore Geçişte Bilinmesi Gerekenler başlığı altında aldığım bu hatayı sormuştum. @KaoS bana şu cevabı vermişti:
RTC hatası için ise config dosyanı OpenCore Configurator ile aç ve ACPI-Patches içerisine aşağıdaki yamayı ekle.
Table Signature : DSDT
OemTableID : Boş bırakılacak
TableLength : 0
Find : 48454349
Replace : 494D4549
Comment : Rename HECI to IMEI (PAVP)
Mask : Boş bırakılacak
Replace Mask : Boş bırakılacak
Count : 0
Limit : 0
Skip :0
Enabled : İşaretli
Denileni olduğu gibi yapmama rağmen yine aynı hatayı almaktayım. Üç gündür kendimce bir şeyler yapıyorum ama sorunu aşamadım. Ayrıca Ubuntuyu da çalıştıramadım. Hdd simgesini gösterebildim başlangıçta ama tıkladığımda tekrar boot ekranına dönüyor. Config dosyamı ekliyorum. Rica etsem sistemime uygun mu değilse, gerekli düzenlemeleri yapar mısınız? Aldığım hata görselini tekrar ekliyorum.
config dosyam: config.plist

RTC hatası için ise config dosyanı OpenCore Configurator ile aç ve ACPI-Patches içerisine aşağıdaki yamayı ekle.
Table Signature : DSDT
OemTableID : Boş bırakılacak
TableLength : 0
Find : 48454349
Replace : 494D4549
Comment : Rename HECI to IMEI (PAVP)
Mask : Boş bırakılacak
Replace Mask : Boş bırakılacak
Count : 0
Limit : 0
Skip :0
Enabled : İşaretli
Denileni olduğu gibi yapmama rağmen yine aynı hatayı almaktayım. Üç gündür kendimce bir şeyler yapıyorum ama sorunu aşamadım. Ayrıca Ubuntuyu da çalıştıramadım. Hdd simgesini gösterebildim başlangıçta ama tıkladığımda tekrar boot ekranına dönüyor. Config dosyamı ekliyorum. Rica etsem sistemime uygun mu değilse, gerekli düzenlemeleri yapar mısınız? Aldığım hata görselini tekrar ekliyorum.
config dosyam: config.plist