RX7700XT kullanırken kurulum aşamasına getiren, desteklemediğini bildiğim için kurmamıştım, birkaç farklı efi şuanda bilakis uyumlu bir ekran kartı almışken bazen [EB|LOG:EXIT şeklinde bir sanıyorum bir kernel hatası veriyor veya önceki ekran kartıyla olduğu şekilde yazılar geçtikten sonra kurulum ekranı gelmesi gerekirken siyah bir ekranda takılı kalıyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim. İyi forumlar.
Güncelleme yüklemeyi başardım bazı uygulamalar mac os 14 zorunlu tuttuğu için sonraki sürümleri veya tahoe'yi yüklemeyi düşünüyorum benim sistemim için ventura kadar stabil olması mümkün mü acaba?
Diğer sürümler muhtemelen bu problemi çözmüştür ama şuan brave tarayıcıda youtube hesabına giriş yaparken bile problem yaşıyorum çünkü sayfa sürekli reset atıyor ve kullanılamaz hale geliyor bunun çözümünü bilen birisi yardımcı olursa çok sevinirim.
Güncelleme yüklemeyi başardım bazı uygulamalar mac os 14 zorunlu tuttuğu için sonraki sürümleri veya tahoe'yi yüklemeyi düşünüyorum benim sistemim için ventura kadar stabil olması mümkün mü acaba?
Diğer sürümler muhtemelen bu problemi çözmüştür ama şuan brave tarayıcıda youtube hesabına giriş yaparken bile problem yaşıyorum çünkü sayfa sürekli reset atıyor ve kullanılamaz hale geliyor bunun çözümünü bilen birisi yardımcı olursa çok sevinirim.
Ekli dosyalar
-
334.9 KB Görüntüleme: 18
Son düzenleme: