Hp 15bs017ntSistem özellikleri nedir?
Sistem özellikleri nedir?
Evet hazırlanan efi ile görsel simbios değiştirdim yine aynı cpus=1 yazdim yasak işareti geldi direk wifu ve bt pasif yaptım ama aynıHazırlanan EFI ile deneme sonrası mı o görsel? Çünkü orda SMBios MacBookPro 13.1 görünüyor. Eklediğiniz EFI içerisindeki config.plist MacBookPro 15.2 gösteriyor.
Wifi/BT kextleri pasifleştirip deneyin. Bazı HP'ler capus=1 komutu isteyebilir. Gerekirse boot komutları arasına ekleyip NVRam Reset ile deneyin.
2.0 kullanıyorum zaten hepConfig üzerinde değişiklik sonrası NVRam Reset yaptınız mı?
Yapmışsanız ve olmuyorsa port değiştirin (2.0)
Config üzerinde değişiklik sonrası NVRam Reset yaptınız mı?
Cpus=1 komutu yaziliDedikler8nizi yaptım şimdi de böyle hata veriyor
Dedig8niz komutu ekledim bu sefer de burda kaldiHata görünmüyor biraz bekleyip devam etmesi gerekiyor.
Etmiyorsa Boot komutları arasına -igfxvesa ekleyip NVRam Reset yaparak deneyin.
Dediklerinizi yaptım bu seferde böyle bir hata veriyorEFI/OC/Kexts içerisine atın. Config.plistinize işleyip kaydedin ve sistemi NVRam Reset ile başlatın.
DeniyorumNVRam Reset ile deneyin.
HP-15-EFI-2.zip
drive.google.com
Panic hatasi verdiNVRam Reset ile deneyin.
HP-15-EFI-2.zip
drive.google.com
Denedim ama sürekli bu hata geliyorNVRam Reset ile deneyin.
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.