Öncelikle Herkese İyi Günler Dilerim . Bende MacBook Pro 8.2 (15-inch, Late 2011) var . ben cihazıma opencore-patcher ile mac os monterey yaptım şuan sıkıntısız bir şekilde kullanmaktayım (Şarj ve ısınma problemi fazlasıyla mevcut) neyse konuya geleyim. ben bootcamp e girip windwos kurdugumda herşey çalışıyor hatta ekrana gelip 10 dk civarı vindwosu kullanıyorum fakat 10 dk sonra birden ekran kararıyor ve tamamen artık kapatıp açsamda ne yapsamda kesinlikle ekran gelmiyor bir sürü windows imaj dosyası denedim farklı farklı hepsinde aynı şey .
ek olarak şunu belirtmek istiyorum Benim macimde intel hd 3000 ekran kartı var ve 2. ekran kartım amd ise bozuldu . 2.ekran kartım bozuldugunda mac imde aynı windows da olduğu gibi sıyah ekran olmuştu ve ben pc yi bilgisayarcıya götürdüm bilgisayarcı 2. ekran kartını devde dısı bıraktırıp bilgisayarın ekran vermesini sağlamıştı .
acaba windwos a geçtikten sonra otomatikmen o ekran kartını devreye sokuyor olabilirmi bunuda düşündüm ..
yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim .
ek olarak şunu belirtmek istiyorum Benim macimde intel hd 3000 ekran kartı var ve 2. ekran kartım amd ise bozuldu . 2.ekran kartım bozuldugunda mac imde aynı windows da olduğu gibi sıyah ekran olmuştu ve ben pc yi bilgisayarcıya götürdüm bilgisayarcı 2. ekran kartını devde dısı bıraktırıp bilgisayarın ekran vermesini sağlamıştı .
acaba windwos a geçtikten sonra otomatikmen o ekran kartını devreye sokuyor olabilirmi bunuda düşündüm ..
yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim .
- Laptop Modeli
- MacBook Pro (15-inch, Late 2011) 8.2
- İşlemci Modeli
- 2,2 GHz Dört Çekirdekli Intel Core i7
- Grafik Kartı
- HD Graphics 3000
- Disk ve RAM
- 16GB RAM