Mac Windows Siyah Ekran

davdav1078

APPRENTICE
27 Nis 2022
13
0
1
Öncelikle Herkese İyi Günler Dilerim . Bende MacBook Pro 8.2 (15-inch, Late 2011) var . ben cihazıma opencore-patcher ile mac os monterey yaptım şuan sıkıntısız bir şekilde kullanmaktayım (Şarj ve ısınma problemi fazlasıyla mevcut) neyse konuya geleyim. ben bootcamp e girip windwos kurdugumda herşey çalışıyor hatta ekrana gelip 10 dk civarı vindwosu kullanıyorum fakat 10 dk sonra birden ekran kararıyor ve tamamen artık kapatıp açsamda ne yapsamda kesinlikle ekran gelmiyor bir sürü windows imaj dosyası denedim farklı farklı hepsinde aynı şey .

ek olarak şunu belirtmek istiyorum Benim macimde intel hd 3000 ekran kartı var ve 2. ekran kartım amd ise bozuldu . 2.ekran kartım bozuldugunda mac imde aynı windows da olduğu gibi sıyah ekran olmuştu ve ben pc yi bilgisayarcıya götürdüm bilgisayarcı 2. ekran kartını devde dısı bıraktırıp bilgisayarın ekran vermesini sağlamıştı .

acaba windwos a geçtikten sonra otomatikmen o ekran kartını devreye sokuyor olabilirmi bunuda düşündüm ..

yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim .

Laptop Modeli
MacBook Pro (15-inch, Late 2011) 8.2
İşlemci Modeli
2,2 GHz Dört Çekirdekli Intel Core i7
Grafik Kartı
HD Graphics 3000
Disk ve RAM
16GB RAM

LuTeuS

JEDI
24 Şub 2017
230
164
251
benim gibi yap derim bootcamp iyi hoş güzel ama disk bölüpo disk'e direkt olarak windows kur. açılışta ihtiyacına bağlı olarak alt tuşuna basılı tutup windows açarsın.

BootLoader
Native
Laptop Modeli
MacBook Pro 2021
Anakart Modeli
Native
İşlemci Modeli
M1 Pro CPU
Grafik Kartı
M1 Pro GPU
Ses Kartı Modeli
Native
Ağ Aygıtları
Native
Disk ve RAM
500 GB SSD & 16 GB Ram
AD Engelleyici Tespit Edildi

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.

AD Reklam Engelleyiciyi Devre Dışı Bıraktım    Hayır teşekkürler