Merhaba arkadaşlar, Sistemde i7 işlemci, Quadro P1000, 32 GB RAM bulunuyor.

MusicStudioRT

APPRENTICE
24 Şub 2026
2
0
1
Merhaba arkadaşlar,

Sistemde i7 işlemci, Quadro P1000, 32 GB RAM bulunuyor. Ayrıca Intel dahili VGA da mevcut. Logic Pro test etmek amacıyla Hackintosh kurmak istiyorum.

Bazı yerlerde Quadro P1000’in çalışmadığı, bazı kaynaklarda ise sorunsuz çalıştığı yazıyor. Bu donanım ile stabil bir Hackintosh kurmuş olan veya tecrübesi bulunan varsa, özellikle:

• Quadro P1000 uyumluluğu
  • Intel dahili grafik ile kurulum senaryosu
  • OpenCore yapılandırması
  • Hangi macOS sürümünün daha stabil olduğu

konularında bilgi verebilir mi?

OpenCore ile donanım tanımlaması yapıldıktan sonra High Sierra’nın stabil çalıştığı yönünde bilgiler gördüm. Bu konuda güncel ve net bilgiye ihtiyacım var.

Yardımcı olmak isteyenler buradan yazabilirler.

Şimdiden teşekkürler.

Moderatörün son düzenlenenleri:

strangerone

MASTER YODA
Yönetici
MODERATOR
DENEYİMLİ ÜYE
9 Haz 2017
18,611
9,398
4,401
Öncelikle özel yardım ya da forum üzerinden bu tür yardım isteği forum kurallarına aykırıdır.
Her ne kadar High Sierra desteği var gibi görünse de kaçınılması gereken kartlar listesindedir. High Sierra üzerinde sisteme tanıtılabilme yolu Nvidia Web driver kullanmaktır ancak bu kart ile ilgili olumsuz geri dönüş çok fazladır.
Logic Pro için ki yanlış biliyorsam arkadaşlar düzeltecektir gerekli en düşük sistem Catalina'dır.
OpenCore yapılandırması ve sisteminize uyumlu EFI için Windows üzerinde ekli uygulamayı kullanabilirsiniz.
OpCore Simplify - Basitleştirilmiş OpenCore EFI Oluşturucu

BootLoader
OpenCore 1.0.7
Laptop Modeli
HP Pavilion 15-E
Anakart Modeli
Gigabyte H310M S2H
İşlemci Modeli
i3 3110M/ i3 8100
Grafik Kartı
Rx590 8GB/Rx6600xt 8GB/UHD630/HD4000
Ses Kartı Modeli
ALC887/ALC269
Ağ Aygıtları
Atheros9285 Usb Wifi TL722N RTL8111/RTL8100
Disk ve RAM
24GB DDR4 2300MHz/8GB DDR3 1600MHz
  • Like
Tepkiler: turko35408

MusicStudioRT

APPRENTICE
24 Şub 2026
2
0
1
Forumda yeni oldugumdan kurallari cignedigim icin ozur dilerim. Azerbaycandan yaziyorum. Turkcem de baya sikintili. Yardiminiz icin ilk onceden tesekkurler

AD Engelleyici Tespit Edildi

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.

AD Reklam Engelleyiciyi Devre Dışı Bıraktım    Hayır teşekkürler