Selamlar Herkese,
Ventura kurulum ekranına ulaşamadan ekte paylaştığım hata ile karşılaştım, USBInjectAll ve XHCI-unsopported kextlerini config dosyasından ve OC/Kext'den silmeme rağmen hata ekranı değişmedi, donanımlarımın adı yazıyor son 4 satırda çıkarıp denememe rağmen yine de bir değişim olmadı (mouse'u çıkaramadım başka mouse yoktu
). BIOS ayarlarım doğru olduğuna ve InstallationUSB'yi rehberdeki gibi hazırladığıma eminim.
Şimdiden Teşekkürler, umarım yardımcı olursunuz.
Sistem Özelliklerim:
I5-9600K CoffeLake
AMD Radeon 6600XT
16 GB RAM
265x2 SSD
MSI H310M PRO-M2-PLUS
Arkadaşlar yardımcı olabilecek biri yok mu en azından hangi kextlerden kaynaklanıyor olabilir ?
Arkadaşlar yardımcı olabilecek biri yok mu en azından hangi kextlerde kaynaklanıyor olabilir ?
Ventura kurulum ekranına ulaşamadan ekte paylaştığım hata ile karşılaştım, USBInjectAll ve XHCI-unsopported kextlerini config dosyasından ve OC/Kext'den silmeme rağmen hata ekranı değişmedi, donanımlarımın adı yazıyor son 4 satırda çıkarıp denememe rağmen yine de bir değişim olmadı (mouse'u çıkaramadım başka mouse yoktu
Sistem Özelliklerim:
I5-9600K CoffeLake
AMD Radeon 6600XT
16 GB RAM
265x2 SSD
MSI H310M PRO-M2-PLUS
Arkadaşlar yardımcı olabilecek biri yok mu en azından hangi kextlerden kaynaklanıyor olabilir ?
Arkadaşlar yardımcı olabilecek biri yok mu en azından hangi kextlerde kaynaklanıyor olabilir ?Selamlar Herkese,
Ventura kurulum ekranına ulaşamadan ekte paylaştığım hata ile karşılaştım, USBInjectAll ve XHCI-unsopported kextlerini config dosyasından ve OC/Kext'den silmeme rağmen hata ekranı değişmedi, donanımlarımın adı yazıyor son 4 satırda çıkarıp denememe rağmen yine de bir değişim olmadı (mouse'u çıkaramadım başka mouse yoktu). BIOS ayarlarım doğru olduğuna ve InstallationUSB'yi rehberdeki gibi hazırladığıma eminim.
Sistem Özelliklerim:
I5-9600K CoffeLake
AMD Radeon 6600XT
16 GB RAM
265x2 SSD
MSI H310M PRO-M2-PLUS
Arkadaşlar yardımcı olabilecek biri yok mu en azından hangi kextlerde kaynaklanıyor olabilir ?
Selamlar Herkese,
Ventura kurulum ekranına ulaşamadan ekte paylaştığım hata ile karşılaştım, USBInjectAll ve XHCI-unsopported kextlerini config dosyasından ve OC/Kext'den silmeme rağmen hata ekranı değişmedi, donanımlarımın adı yazıyor son 4 satırda çıkarıp denememe rağmen yine de bir değişim olmadı (mouse'u çıkaramadım başka mouse yoktu). BIOS ayarlarım doğru olduğuna ve InstallationUSB'yi rehberdeki gibi hazırladığıma eminim.
Sistem Özelliklerim:
I5-9600K CoffeLake
AMD Radeon 6600XT
16 GB RAM
265x2 SSD
MSI H310M PRO-M2-PLUS
Ekli dosyalar
-
250.4 KB Görüntüleme: 161
-
212 KB Görüntüleme: 105
Son düzenleme:
- Laptop Modeli
- Asus Zenbook UX305F
- İşlemci Modeli
- Intel Core M 5Y10
- Grafik Kartı
- HD Graphics 5300
- Ses Kartı Modeli
- DTS® Headphone: X® RealTek
- Ağ Aygıtları
- Bütünleşik or 802.11 ac BT 4.0 desteği (on WLAN+ BT 4.0 kombo kart)
- Disk ve RAM
- 256GB SSD || 8GB RAM