Sonoma kurmayı başardım ama Wifi çalışmıyor. Sanırım wifiyi desteklemiyormuş. USB Wifi almayı düşünüyorum. Bu işe yarar mı?
Moderatörün son düzenlenenleri:
csrutil status kodunu çalıştırıp çıkan sonucu paylaşın.Hocam bendede T3U Var ama plus değil. sip disable dediğiniz yer neresi acaba bulamadım bide yolladığınız linkteki rarı indirdim ne yapmam lazım çok anlamıyorum Mac OS tan yardımcı olabilirmisinizTak çalıştır olmaz. Paylaştığım ve listeye baktığınız sayfada Driver var zaten. Yine de ekliyorum.
Yalnız yüklemek için SIP Disable olmalı. Sistemi yeniden başlatın ancak Recovery diskten. Kurulum sayfasına benzer bir sayfa gelecek. Üst bant izlencelerden Terminal seçin. Ve alttaki komutu girip enter tuşuna basın. Sistemi yeniden açtığınızda SIP disable olacaktır yükleme yapabilirsiniz. Yükleme sonrası tekrar yeniden başlatın. Üst banta simge gelecektir. Tıklayın ağı bulun ve bağlantınızı yapın.
Komut:
csrutil disable
![]()
Release Wireless USB Big Sur Adapter-V17 · chris1111/Wireless-USB-Big-Sur-Adapter
Download ➤ Wireless USB Big Sur Adapter-V17.zip Update 16 Jan 2024 List Support adapter in Readme List Update: ⬇︎ View list Update Update 02 July 2023 Change Background program Update 15 Dec ...github.com
Sistemi Recovery diskten açın. İzlencelerden Terminal çalıştırın alttaki komutu girin ve enter Yeniden başlattığınızda SIP Disable olacaktır.Hocam bendede T3U Var ama plus değil. sip disable dediğiniz yer neresi
Hangi link? Wifi tanıtma için uygulama linki mi? Eğer öyleyse sağ tıklayıp aç deyin zaten sizi yönlendirecektir. Sonrasında da sistemi yeniden başlatın.bide yolladığınız linkteki rarı indirdim ne yapmam lazım çok anlamıyorum
hocam herşeyi yaptım internete bağlandı ama kendi uygulamasında görüyor macOS ta wifi açmıyorSistemi Recovery diskten açın. İzlencelerden Terminal çalıştırın alttaki komutu girin ve enter Yeniden başlattığınızda SIP Disable olacaktır.
csrutil disable
Hangi link? Wifi tanıtma için uygulama linki mi? Eğer öyleyse sağ tıklayıp aç deyin zaten sizi yönlendirecektir. Sonrasında da sistemi yeniden başlatın.
Orda açılmasını istiyorsanız Mac uyumlu bir Wifi kart alacaksınız. Başka yolu yok.hocam herşeyi yaptım internete bağlandı ama kendi uygulamasında görüyor macOS ta wifi açmıyor
hocam uygulama çalışmıyor bilgisayara girdim uygulama hasar görmüş yazıyor sildim bende yeniden yükleyecekim uygulama yok 404 hatası veriyor başka biryer den buldum onu da açmaya çalıştım açılmadı sizin dediğiniz komutu csrutil komudunuda denedim çalışmadı ne yapalıyımOrda açılmasını istiyorsanız Mac uyumlu bir Wifi kart alacaksınız. Başka yolu yok.
Görmek istemiyorsanız Sistem Ayarları/Denetim merkezi/Wifi menüde gösterme
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.