Ekran kartı satın aldım 3000G işlemci RX 6600 ekran kartına sahibim, Mac OS kurulumu için EFI konusunda yardımcı olursanız sevinirim.
Bu EFI ile sistemi başlattım çalışıyor şu an fakat App Store çalışmıyor ve de açılırken couldnt alloc class applestoretest diye bir hata geçiyor bundan kaynaklımı acaba? Şimdi neler yapmam gerek yardımcı olursanız sevinirim.
Şimdi şunu farkettim bilgisayarı 5 dk kullanmadım ekran kapandı mouse klavye tuşlarına bastım açma kapama tuşuna da basıp bıraktım ama ekran siyah olarak kaldı.
Bu EFI ile sistemi başlattım çalışıyor şu an fakat App Store çalışmıyor ve de açılırken couldnt alloc class applestoretest diye bir hata geçiyor bundan kaynaklımı acaba? Şimdi neler yapmam gerek yardımcı olursanız sevinirim.
EFI
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
www.mediafire.com
Monitörden kaynaklıymış çözdüm şimdi onuEkran kartı satın aldım 3000G işlemci RX 6600 ekran kartına sahibim, Mac OS kurulumu için EFI konusunda yardımcı olursanız sevinirim.
Şimdi şunu farkettim bilgisayarı 5 dk kullanmadım ekran kapandı mouse klavye tuşlarına bastım açma kapama tuşuna da basıp bıraktım ama ekran siyah olarak kaldı.![]()
EFI
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.www.mediafire.com
Son düzenleme: