Selamlar,
Uzun bir aradan sonra bilgisayarıma tekrardan Opencore ile Mojave kurmayı denedim fakat bu sefer başarılı bir şekilde kurulumu gerçekleştirdim. Takıldığım yerlerden bazıları başlıkta belirttiğim gibi ekran kartı, ses kartı ve wifi problemi. Ethernet için bir kaç gün mücadele ettim ve sonunda kurdum fakat yanında wifi kartı olmazsa olmazdır. Şimdilik internete bağlandığım için öncelikle ekran kartı kurulumu hakkında yardım istiyorum sizden. Kullandığım kextlerin ekran görüntüsünü ve config.plist dosyamı ekte paylaşıyorum.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
Uzun bir aradan sonra bilgisayarıma tekrardan Opencore ile Mojave kurmayı denedim fakat bu sefer başarılı bir şekilde kurulumu gerçekleştirdim. Takıldığım yerlerden bazıları başlıkta belirttiğim gibi ekran kartı, ses kartı ve wifi problemi. Ethernet için bir kaç gün mücadele ettim ve sonunda kurdum fakat yanında wifi kartı olmazsa olmazdır. Şimdilik internete bağlandığım için öncelikle ekran kartı kurulumu hakkında yardım istiyorum sizden. Kullandığım kextlerin ekran görüntüsünü ve config.plist dosyamı ekte paylaşıyorum.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
Ekli dosyalar
-
28.5 KB Görüntüleme: 154
-
26.9 KB Görüntüleme: 266
-
5.7 KB Görüntüleme: 162
- Laptop Modeli
- Asus K55VJ
- İşlemci Modeli
- İ7 3630QM
- Grafik Kartı
- GeForce GT 635M & Intel(R) HD Graphics 4000 (2112 MB)
- Ses Kartı Modeli
- Realtek ALC270 @ Intel Panther Point PCH - High Definition Audio Controller [C1]
- Ağ Aygıtları
- Qualcomm Atheros AR9485WB-EG Wireless Network Adapter & Realtek PCIe GbE Family Controller
- Disk ve RAM
- 120GB SSD & 1TB HDD & 8GB DDR3 1600MHz