ASUS N550JK Wifi Kartı

alimert801

APPRENTICE
16 Şub 2018
90
8
21
26
Merhabalar,

Asus N550JK kullanıcısıyım. Laptopumda mojave yüklü ve Wifi kartı uyumlu olmadığı için değiştirmek istiyorum. Yalnız benim için bluetooth'da önemli o yüzden bluetooth'lu bir wifi kartı olmak istiyorum. 2019 Wifi Kartı listesine baktım AW-CB160H'yi düşünüyorum. Benim Wifi kartım Intel Dual Band Wirelles AC-7260. AW-CB160H'nin bilgisayarıma uyumlu olup olmadığından da emin değilim. Bu konuda öneriniz nedir? @KaoS @S10soz_21

bugra

APPRENTICE
29 Ağu 2018
90
21
71
eğer kartınız half mini pcie ise aw cb160h uyumlu olacaktır bilginize. incelediğim kadarıyla sizin kartınız ile aynı ebatlarda duruyor yine de almadan bir kartınız ile karşılaştırın.

alimert801

APPRENTICE
16 Şub 2018
90
8
21
26
Kartın tam detaylı adı bu : Intel Dual Band Wireless-N 7260 BGN 2x2 HMC WiFi Adapter PCI
Benimde tam bir bilgim yok. AW-CB160H'yi bu kart ile değiştirebilir miyim? Ya da değiştirip değiştirmeyeceğimi nasıl anlayabilirim?

Birde AW-CB160H'nin Catalina ile uyumu hakkında bilgi var mı?
Yardım edecek kimse yok mu?

Son düzenleme: